به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اروپا آنلاین، «الکساندر رودندوس» نماینده اتحادیه اروپا در آفریقا با اشاره به بحران شورای همکاری خلیج فارس گفت: این بحران می تواند بر کشورهای شرق آفریقا تاثیر داشته و در نهایت به معضلی استراتژیک بدل شود.
وی با بیان اینکه سه کشور شورای همکاری خلیج فارس از سال گذشته روابط خود با قطر را قطع کرده اند، افزود: تاثیر این رویداد می تواند تمام تلاش هایی که برای حل بحران در آفریقا صورت گرفته را بی نتیجه بگذارد.
این در حالی است که این بحران تاثیر مستقیم بر منطقه شاخ آفریقا بخصوص سومالی دارد، زیرا سومالی در صدد رابطه با امارات در راستای تمرکز بر جنگ یمن است.
این مقام اروپایی همچنین خاطر نشان کرد: اطمینان از شرایط آرام و بی تنش در شرق آفریقا از جمله مهم ترین اهداف اتحادیه اروپا بشمار می آید.



نظر شما