۸ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۵۹

پارلمان اروپا خواستار محدودیت سرمایه گذاری چین در اروپا شد

پارلمان اروپا خواستار محدودیت سرمایه گذاری چین در اروپا شد

کشورهای اروپایی از بیم ورود کالا با کیفیت پایین چینی خواستار اعمال محدودیت و کنترل سرمایه گذاری آنها در اروپا شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اروپا آنلاین، نمایندگان پارلمان اروپا خواستار اجرای طرح کنترل سرمایه گذاری چین در کشورهای عضو اتحادیه اروپا شدند. 

بر اساس اعلام منبع خبری در پارلمان اروپا کشورهای فرانسه، آلمان و ایتالیا با ابراز نگرانی نسبت به ورود کالاهای چینی با کیفیت پایین خاطرنشان کردند: پس از تصویب طرح در پارلمان اروپا، شورای اروپا باید گفتگوهای منسجم و فشرده را در این باره آغاز کند. 

آنها همچنین اعلام کردند که اقتصاددان های اروپایی باید راهی برای حل این معضل به دولت های خود ارائه دهند.

چین با دریافت کمترین هزینه بازارهای اقتصادی جهان را در دست گرفته است. این امر سبب نگرانی کشورهای اروپایی شده و خواستار مقابله جدی با آن هستند. 

کد خبر 4308839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha