پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸

مدیر کمیته امداد درمیان خبر داد:

استقرار ۱۶پایگاه جمع آوری فطریه و کفاره/ بیش از درآمد گرانی داریم

استقرار ۱۶پایگاه جمع آوری فطریه و کفاره/ بیش از درآمد گرانی داریم

درمیان- مدیرکمیته امداد درمیان گفت: همزمان با عید سعید فطر کمیته امداد این شهرستان ۱۶ پایگاه جمع آوری زکات فطره و کفاره را مستقر می کند که چهار پایگاه آن در مرکز شهرستان است.

احمد بصیری پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همزمان با عید فطر کمیته امداد شهرستان درمیان ۱۶ پایگاه جمع آوری زکات فطره و کفاره را در حوزه استحفاظی اداره درمیان مستقر می کند که چهار پایگاه آن در مرکز شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه نیکوکاران در سال گذشته بیش از ۱۵ میلیون تومان فطریه و کفاره خود را به کمیته امداد شهرستان پرداخت کرده اند، افزود: وجوه جمع آوری شده در روز عید فطر با همکاری بانک ها در کمترین زمان ممکن به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود.

مدیرکمیته امداد درمیان تصریح کرد: کمیته های تخصصی زکات در شهرستان فعال است و این نهاد نسبت به جذب زکات واجب و مستحب اقدام کرده که خوشبختانه در سال گذشته بیش از ۲۴ میلیون تومان زکات جمع آوری و هزینه کرده است.

بصیری پور افزود: پیش بینی می شود امسال زکات واجب و مستحبی بیشتر ازسال گذشته جذب شود و زکات جمع آوری شده ۱۰۰ درصد در امور محرومان بوده است.

وی ادامه داد: پرداخت های الکترونیک توسط نیکوکاران جهت مشارکت با کمیته امداد روش بسیار خوبی است زیرا شاهد کاهش سرقت ها و سرعت بخشیدن به فرآیند کمک به نیازمندان خواهیم بود.

مدیر کمیته امداد درمیان با بیان اینکه میزان مشارکت های مردمی پاسخگوی همه نیازهای خانواده ها نیست، افزود: بیش از رشد درآمدها رشد گرانی ها را داریم.

بصیری پور ادامه داد: نسبت کمک های مردمی به نسبت بودجه تخصیصی کمیته امداد ۹ تا ۱۲ درصد را شامل می شود که در سرفصل های معیشت، مسکن، درمان، تحصیل، ازدواج، ابن سبیل، اشتغال و دیگر سرفصل ها هزینه می شود.

وی خاطرنشان کرد: هیچ مبلغی از وجوهات مردمی نه به کشورهای خارج و نه حتی به شهر و یا استان دیگر نیز منتقل نمی شود و ۱۰۰ درصد آن در امور محرومین در شهرستان هزینه می شود.

وی در ادامه به هزینه کرد درآمدهای مردمی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۷۶ درصد کمک های مردمی برای حمایت و سلامت مددجویان، هفت درصد در امور فرهنگی مددجویان، چهار درصد در زمینه اشتغال مددجویان، چهار درصد در زمینه توسعه مشارکت های مردمی و ۹ درصد در زمینه عمران و مسکن مددجویان هزینه شده است.

مدیر کمیته امداد درمیان یادآور شد: در ماه مبارک رمضان بیش از ۶۰۰ سبد غذایی به ارزش ۳۵ میلیون تومان با کمک خیرین بین محرومین شهرستان درمیان توزیع شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم نیکوکار می توانند زکات فطره و کفاره خود را با مراجعه به پایگاه های سطح شهرستان و یا به شماره حساب ۸۵۰۹۱۸۱۸۱ یا شماره کارت ۶۰۳۷۷۰۷۰۰۰۱۱۵۴۴۸ نزد بانک کشاورزی پرداخت کنند.

کد خبر 4321154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha