پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ خرداد ۱۳۹۷، ۰:۰۷

نماینده مردم دامغان در مجلس:

۲ پروژه گازرسانی روستایی دامغان آغاز شد/ اختصاص ۵ میلیارد تومان

۲ پروژه گازرسانی روستایی دامغان آغاز شد/ اختصاص ۵ میلیارد تومان

دامغان - نماینده مردم دامغان در مجلس، بابیان اینکه عملیات اجرایی گازرسانی به دو طرح شامل مهماندویه و طزره آغازشده است، گفت: برای این طرح‌ها پنج میلیارد تومان اعتبار هزینه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل حسن بیکی شامگاه جمعه در آیین آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به روستاهای مهماندویه و طزره دامغان به میزبانی حسینیه شهدای روستای طزره ضمن بیان اینکه برای اجرای این پروژه پنج میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت ملی گاز ایران هزینه می‌شود، تأکید کرد: یکی از اولویت‌های اساسی شهرستان گازرسانی به روستاها است که در این راستا گازرسانی به روستاهای مهماندویه و طزره با اخذ موافقت وزارت نفت، صورت خواهد گرفت.

وی بابیان اینکه در حال حاضر ضریب نفوذ گازرسانی به روستاهای دامغان ۸۶.۵ درصد است، افزود: با آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به روستاهای مهماندویه و طزره این عدد به ۸۹ درصد خواهد رسید.

تولید ۸۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پالایشگاه‌های کشور

عضو خانه ملت با اشاره به اینکه در حال حاضر ۸۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پالایشگاه‌های کشور تولید می‌شود، گفت: با تلاش شبانه‌روزی متخصصان ایرانی در حوزه گاز ۷۵۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید می‌شود.

حسن بیگی بیان کرد: یکی از موفقیت‌های کشورمان تولید ۱۱۹ میلیون تن محصولات کشاورزی است که با پیشرفت‌های علم کشاورزی و اجرای طرح آبیاری قطره‌ای این رقم در آینده به ۱۵۰ میلیون تن می‌رسد.

وی با اشاره به بودجه یک تریلیون و ۳۰۰ میلیارد تومانی سال ۹۷ کل کشور اظهار داشت: از این میزان رقمی معادل ۴۰۰ هزار میلیارد تومان به حقوق کارمندان دستگاه‌های اجرایی اختصاص پیدا کرد.

نماینده مردم دامغان در دیگر بخش سخنان خود، گفت: بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ تعداد ۲۰ روستای شهرستان که دارای جمعیت بالای ۲۰ خانوار هستند دارای شورای اسلامی و دهیاری شدند.

روستاهای مهماندویه و طزره در ۴۵ کیلومتری شمال شرقی شهرستان دامغان واقع‌شده است.

کد خبر 4321883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha