۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۵۷

در چهارمحال و بختیاری؛

ترویج فرهنگ کارآفرینی زمینه ساز ایجاد اشتغال است

ترویج فرهنگ کارآفرینی زمینه ساز ایجاد اشتغال است

شهرکرد- مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی زمینه ساز ایجاد اشتغال در چهارمحال و بختیاری است.

سید حفیظ الله فاضلی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ کارآفرینی زمینه ساز ایجاد اشتغال در چهارمحال و بختیاری است، اظهار داشت: باید فرهنگ کارآفرینی در جامعه ترویج داده شود.

وی عنوان کرد: ظرفیت های اشتغالزا در استان چهارمحال و بختیاری بیشمار است که باید با توسعه فرهنگ کارآفرینی مورد توجه و توسعه قرار گیرند.

وی ساماندهی افراد جویای کار را مهم‌ترین و حساس‌ترین مرحله ایجاد اشتغال دانست و تأکید کرد: آموزش و برنامه‌ریزی مسئله مهم در ایجاد مشاغل پایدار بوده و باید مشاغل روستایی را به سمت کارآفرینی هدایت کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: فرهنگ‌سازی برای توسعه مشاغل خانگی و ایجاد شغل مناسب و پایدار در جامعه نیازمند همکاری و تعامل مراکز علمی و فرهنگی و دانشگاهی بوده که باید بامطالعه و تحقیق راهکارها را به ادارات و نهادهای مربوطه اعلام کنند.

کد مطلب 4332641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha