پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۷:۱۴

رئیس هیئت ورزش سه گانه استان زنجان:

رفع مشکلات مالی، اولویت برنامه های هیئت سه گانه زنجان است

رفع مشکلات مالی، اولویت برنامه های هیئت سه گانه زنجان است

زنجان-رئیس هیئت ورزش سه گانه استان زنجان گفت: رفع مشکلات مالی، اولویت برنامه های هیئت استان زنجان است

به گزارش خبرنگار مهر، رسول مشهدلو در مجمع سالانه هیئت ورزش سه گانه استان که با حضور رئیس فدراسیون، مدیر کل ورزش و جوانان، معاون ورزشی اداره کل و اعضای هیئت سه گانه استان برگزار شد، افزود: مشکل استخر یکی از مشکلاتی است که با توجه به اینکه مهمترین آیتم این رشته شنا می باشد، با یک لاین استخر هفته ای سه جلسه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب بود که امسال با پیگیری معاونت ورزشی از ساعت ۸ تا ۱۰ امکان فراهم شد.

وی با بیان اینکه کمتر ورزشکاری مستقیما، امکانات سه ورزش را فراهم می کند و به سه گانه می آید، ادامه داد: ما باید امکانات اولیه را برای علاقه مند کردن ورزشکاران داشته باشیم و در اختیار آنها بگذاریم.

مشهدلو رفع مسائل مالی را اولویت اصلی هیئت در سال جاری اعلام کرد گفت: هیئت سه گانه استان زنجان به جز مشکل اسپانسر و مسائل مالی که به دلیل شرایط خاص بیشتر هیئت های ورزشی نیز با آن مواجه هستند؛ مشکلات خاص دیگری را نیز دارد و انتظار داریم، مسئولان توجه ویژه ای داشته باشند.

رئیس هیئت ورزش سه گانه استان زنجان با قدردانی از نگاه ویژه مدیر کل ورزرش و جوانان به این هیئت عنوان کرد: تخصیص ۲۰ میلیون تومان اعتبار برای خرید دوچرخه جزوء اولویت های هیئت است.

مشهدلو در تشریح برنامه های پیش بینی امسال تشکیل کلاس مربیگری و داوری، شرکت در مسابقات قهرمانی کشور آقایان در تمامی رده های سنی را یادآور شد و ادامه داد: شرکت در مسابقات قهرمانی کشوری دو گانه بانوان در رده های سنی مختلف، شرکت در مسابقات سه گانه بانوان، شرکت در مسابقات لیگ دو گانه بانوان در صورت تامین اعتبار را در برنامه داریم.

وی در ادامه حضور در مسابقات لیگ امید اقایان، برگزاری مسابقات مختلف استانی به مناسبت های مختلف، شرکت در برنامه های فرهنگی و تربیتی مختلف، میزبانی مسابقات دوگانه بانوان در صورت امکان و موافقت برگزاری جلسات فنی مختلف با کمیته ها و مجمع سالانه را نیز از دیگر برنامه های امسال عنوان کرد.

رئیس هیئت ورزش سه گانه استان زنجان درباره جایگاه هیئت در کشور اعلام کرد: چهار پله صعود را در سال ۹۵ و ۱۱ پله در سال ۹۶ داشتیم و اکنون هیئت سه گانه استان در رنکینگ فدراسیون در جایگاه هفتم ایستاده است.

مشهدلو راه اندازی سایت هیئت به نشانیTNZANJAN.IR را با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای هیئت از دیگر برنامه ها عنوان کرد و بر لزوم تعامل و همکاری با رسانه های استان تاکید کرد.

به گفته وی، کتابخانه ای با بیش از ۱۵۰ عنوان کتاب در دسترس اعضای هیئت برای بالا بردن انگیزه کتابخوانی به صورت(بخوان و بیاور) در هیئت استان راه اندازی شده است.

مشهدلو درباره شرکت در کلاس های آموزشی گفت: علاوه بر شرکت در کلاس ارتقاء علم داوری با هزینه شخصی در مسابقات جهانی ابوظبی در کلاس بازآموزی مربیگری در کلاس آقای مک فرسون مدرس ارشد جهانی حضور و با علم روزدنیا آشنا شدیم.

رئیس هیئت ورزش سه گانه استان زنجان ادامه داد: در سال ۹۶ با حمایت تربیت بدنی و آماده شدن محل کار و دفتر هیئت ، اعضای هیئت رئیسه ، اعضای کمیته ها و اعضای روسای شهرستان ها انتخاب و تکمیل شدند.

مشهدلو با اشاره به کسب ۵ کاپ قهرمانی ارزشمند در دو بخش بانوان و آقایان بیان کرد: در بخش پسران نونهالان و نو جوانان مقام سوم، جوانان مقام ششم و امید مقام اول قهرمانی کشور را کسب کردیم. همچنین در بخش بانوان، تیم جوانان اول قهرمانی، تیم بزرگسالان مقام دوم و در مجموع سه مرحله لیگ کشوری هم دوم کشوری را داشتیم.

کد خبر 4336680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha