۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۱:۱۳

مرکل و زهوفر در مورد مهاجران غیرقانونی به توافق رسیدند

مرکل و زهوفر در مورد مهاجران غیرقانونی به توافق رسیدند

رهبران احزاب دموکرات و سوسیال مسیحی آلمان پس از تنش های بسیار سرانجام به توافق شکننده ای در خصوص حل بحران مهاجران غیرقانونی دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های آلمان، با دستیابی توافق  میان سران دو حزب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی در خصوص بحران مهاجران غیرقانونی، بحران سیاسی دولت آلمان موقتا به پایان رسید.

«هورست زهوفر» رهبر حزب سوسیال مسیحی پس از نشست اضطراری خود با «آنگلا مرکل» رئیس دولت ائتلافی آلمان اعلام کرد دو طرف سرانجام به راهکاری برای مقابله با بحران مهاجران غیرقانونی دست یافته اند.

وی به خبرنگاران گفت: در مورد این که چگونه با مهاجران غیرقانونی در مرز آلمان و اتریش مقابله کنیم، بحث های فشرده ای داشتیم و به یک نقطه مشترک رسیدیم.

زهوفر همچنین از توافق دو حزب همخانواده آلمان بر سر باقی ماندن وی در وزارت کشور خبر داد.

روز گذشته رسانه ها از قول زهوفر گزارش دادند وی ترجیح می دهد به جای کوتاه آمدن از مواضعش، از سمت خود در دولت ائتلافی کناره گیری کند.

رهبر حزب سوسیال مسیحی پیشتر اعلام کرده بود مهاجران غیرقانونی جدید باید به مرزهای آلمان بازگردانده شوند، با این حال توافق اخیر مانع این اقدام خواهد شد.

کد مطلب 4336940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha