به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقمیی روز پنج شنبه در بازدید از منطقه عشایری دشت « لار» بر ایجاد بازاری برای فروش محصولات عشایر گفت: باید فروش محصولات عشایر به روز شود، پیش از این محصولات عشایر در مسیر کوچ آن ها به فروش می رسید، اما امروز نیاز به بازاری مخصوص برای فروش محصولات این قشر زحمتکش و محترم کشور تلاش کرد.
تاکید استاندار تهران بر اصلاح نژاد دام و حفظ بهره وری دامپروری
وی با بیان این که عشایر جامعه ای با حداقل مصرف و قابل احترام هستند، که بیشترین کمک را به اقتصاد کشور می کنند، اضافه کرد: اصلاح علمی نژاد دام بسیار اهمیت دارد، چرا که افزایش بهره وری پرورش دام می تواند به افزایش سود دامپروران و فعالان اقتصادی این حوزه منجر شود
نماینده عالی دولت در استان تهران سهم عشایر از امکانات و رفاهیات را ناچیر توصیف کرد و افزود: عشایر بسیاری از خانه ها، جاده سازی ها و زیرساخت های مورد نیاز خود را ایجاد می کنند و سبک زندگی آن ها نسبت به گذشته تفاوت زیادی نکرده است و همان اصالت و خودکفایی در عشایر حفظ شده است، اما در مناطق شهری و روستایی برای ایجاد این زیرساخت ها هزینه های زیادی می شود.
وی تهدید اقتصادی دشمنان را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز کشور نیاز به فعالیت های اقتصادی با بهره وری بالا و خودکفایی عشایر دارد، باید در تصمیم گیری هایی که برای عشایر انجام می دهیم، تجدید نظر کنیم.
مسئولان در جهت حفظ مراتع تلاش کنند
استاندار تهران بر حفظ مراتع عشایر تاکید کرد و گفت: زندگی عشایری متصل به مرتع است و وظیفه ما مسئولان حفظ مراتع است و در این راستا باید سازمان های محیط زیست ،منابع طبیعی، امور عشایر، جهادکشاورزی، بخشداران، فرمانداران و شورای عشایری و طوایف عشایر تمام تلاش خود را به کار بندند.
مقیمی اضافه کرد: دشمن گمان می کند، که تحریم های اقتصادی ما را به زانو در می آورد، اما هرگز این چنین نخواهد شد، انسان ها در محدودیت شایستگی و نبوغ خود را نشان می دهند، ملت و دولت ما همبستگی دارند و قصد بالندگی اقتصاد بومی را دارند، اقتصاد مقاومتی که در کشور مورد توجه قرار گرفته است، در همین راستا است.
بر اساس این گزارش، استاندار تهران با حضور در دشت لار از نزدیک با زندگی عشایر استان تهران که از پاکدشت، ورامین و پیشوا بودند، آشنا شد، این عشایر برای تابستان برای ییلاق به دشت لار کوچ می کنند.
نظر شما