۲۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۵

رئیس مرکز فوریت های پزشکی ساوه عنوان کرد؛

۲۰مصدوم حاصل سوانح جاده‌ای محورهای ساوه در کمتر از ۲۴ساعت

۲۰مصدوم حاصل سوانح جاده‌ای محورهای ساوه در کمتر از ۲۴ساعت

ساوه- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ساوه گفت: حوادث رانندگی جاده ای روز گذشته و صبح امروز در محورهای شهرستان ساوه ۲۰ مصدوم برجای گذاشت.

نعمت الله عزیزی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سانحه جاده ای نخست روز گذشته(دوشنبه) واژگونی سواری تیبا در محور قدیم ساوه به همدان بود و این حادثه چهار مصدوم برجای گذاشت که مصدومان توسط نیروهای امدادی اورژانس غرق آباد به بیمارستان شهید مدرس ساوه انتقال داده شدند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ساوه افزود: واژگونی وانت نیسان در اتوبان ساوه به تهران حادثه جاده ای دیگر این روز بود که اقدامات درمانی پیش بیمارستانی برای مصدوم این سانحه توسط نیروهای امدادی اورژانس پایگاه شهرصنعتی انجام گرفت.

عزیزی بیان کرد: همچنین عصر روز گذشته بر اثر تصادف یک سواری پراید با کامیون در اتوبان ساوه به سلفچگان پنج مصدوم برجای ماند که مصدومان توسط نیروهای امدادی اورژانس شهر آوه و هلال احمر قره چای به بیمارستان شهید مدرس ساوه انتقال یافتند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ساوه با اشاره به حادثه جاده ای صبح امروز(سه شنبه) در محور ساوه سلفچگان نیز گفت: این حادثه بر اثر برخورد دو دستگاه سواری پژو ۴۰۵ و پرشیا رخ داد که پس از اطلاع رسانه سانحه بلافاصله نیروی امدادی اورژانس سلفچگان و شهری ساوه به محل اعزام شدند.

وی عنوان کرد: این حادثه ۱۰ مصدوم برجای گذاشت که مجروحان پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه انتقال داده شدند.

کد خبر 4349178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha