پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۴

پس از حضور موفق در جام جهانی روسیه؛

فغانی در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سوت می‌زند

فغانی در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سوت می‌زند

تیم داوری ایران که در جام جهانی روسیه حضور داشت به عنوان داوران یکی از دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  دیدار دو تیم سوون سامسونگ و چونبورک موتورز کره جنوبی از مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در حالی روز چهارشنبه ۲۸ شهریورماه در سوون کره جنوبی برگزار می شود که علیرضا فغانی به عنوان داور وسط و رضا سخندان و محمدرضا منصوری به عنوان کمک های وی قضاوت این بازی را برعهده دارند.

همچنین محمدرضا ابوالفضلی به عنوان داور چهارم در این بازی حضور دارد. همچنین نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا از اردن و ناظر داوری از کشور قطر است.

کد خبر 4352531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha