به گزارش خبرنگار مهر، سید شهابالدین چاوشی صبح پنجشنبه در نشست شورای اداری استان سمنان، ضمن بیان اینکه در مقوله اشتغالزایی اقدامات خوبی در استان رخداده است، بیان کرد: ایجاد ۱۰ هزار شغل، حتی فراتر از سهمیه و پیشبینیهای موجود طی سال گذشته محقق شده که این نشان از عزم جدی دولت درزمینهٔ اشتغالزایی جوانان دارد.
وی افزود: در بحث سهمیه اشتغال جلسات و طرحهای متعددی در سطح استان با حضور دستگاههای اجرایی برقرارشده که خوشبختانه خروجی آنها تحقق اشتغالزایی حتی بیش از سقف سهمیه موردنظر برای استان است اما از سوی دیگر باید گفت با انباشت بیکاری در سالهای گذشته، این میزان اشتغالزایی تحققیافته نیز کفاف حل مشکل بیکاری را نمیدهد و انبوه تحصیلکردگان بیکار باوجود فرصتهای اشتغال نتوانستهاند شغل مناسب را پیدا کنند.
تلاش برای رفع معضل بیکاری
استاندار سمنان گفت: برای رفع مشکل بیکاری تفاهمنامهای با سازمان فنی و حرفهای امضاشده که شورای مهارت استان و همچنین اداره کل فنی و حرفهای پیگیر اجرایی شدن آن هستند و قرار است ذیل این تفاهمنامه شاهد اجرای طرح هر سمنانی یک مهارت باشیم که قطعاً در ایجاد اشتغال بهخصوص برای جوانان درزمینهٔ مختلف مانند کشاورزی، صنایعدستی، تولیدات خانگی و دهها رشته دیگر تأثیرگذار است.
چاوشی بیان کرد: طرح هر جوان سمنانی یک مهارت خوشبختانه مورد استقبال خوب دستگاههای اجرایی و خدماتی و همچنین مردم استان قرارگرفته و بهتبع آن، برنامههای اجرایی آن نیز تدوینشده است لذا امیدواریم بتوانیم ظرفیتهای خوبی را در قالب این طرح برای اشتغال جوانان در استان ایجاد کنیم.
وی در دیگر بخش سخنان خود، تأمین آب را مهمترین دغدغه استان سمنان دانست و افزود: برای کاهش تبعات منفی خشکسالی نیازمند اجرای برنامههای کوتاهمدت و میانمدت هستیم که ازجمله آنها مدیریت مصرف و منابع خواهد بود.
ضرورت تامین آب برای استان سمنان
استاندار سمنان، گفت: سمنان به لحاظ کویری بودن، ذاتاً کم آب است از سوی دیگر بارشها و نزولات طی سالهای اخیر، کافی نبوده است لذا مجموع این عوامل باعث شده تا نگرانیهایی برای توسعه استان فراهم شود.
چاوشی بابیان اینکه در سال جاری طی برنامهریزیهای مقطعی و مدیریت مصرف تا حدودی توانسته ایم مشکلات ناشی از کم آبی را کاهش دهیم، تاکید داشت: واقعیت این است که این استان نیازمند آب قابل توجهی است که در سفر رئیس جمهور نیز این توقع ایجاد شده که باید در این راستا کار خوبی شکل بگیرد.
وی افزود: مقدمات تامین آب برای استان سمنان با کمک نمایندگان و مدیران فراهم شده، مذاکراتی با وزارت نیرو داشته ایم لذا امیدواریم نگاه ویژه ای به موضوع اجرایی شدن کار صورت گیرد.
استاندار سمنان در ادامه گفت: برای مدیریت مصرف آب، در زمینه تغییر الگوی کشت و توسعه محصولات کشاورزی کم آب بر، مدیران جهاد و دستگاه های ذی ربط برنامه ریزی خوبی داشته اند و تا حدودی موفق نیز بوده ایم برای مثال در زمینه اقدامات کوتاه مدت، مقداری از آبی که صرف کشاورزی در استان می شود، صرفه جویی و به بخش های دیگر اضافه شده که خوشبختانه توفیقاتی را نیز در این زمینه داشته ایم اما همانطور که بیان شد برای رفع دغدغه خشکسالی، این استان نیازمند تامین آب است.
نظر شما