پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۲۳

دادستان جیرفت:

انبار احتکار برنج به ارزش ۵ میلیارد ریال در جیرفت پلمب شد

انبار احتکار برنج به ارزش ۵ میلیارد ریال در جیرفت پلمب شد

جیرفت - دادستان جیرفت از شناسایی و پلمب یک انبار احتکار برنج در یک منزل مسکونی در شهرستان جیرفت خبر داد و گفت: یک متهم در این رابطه بازداشت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سلامی صبح دوشنبه در تشریح  جزئیات این خبر اظهار داشت: فردی که تعداد هزار و ۵۰۰ کیسه ۴۰ کیلویی برنج خارجی به میزان ۶۰ تن در منزل خود احتکار کرده بود توسط اطلاعات سپاه شهرستان، شناسایی و با حضور نماینده دادستان، کارشناسان بازرگانی و تعزیرات حکومتی محل مورد نظر پس از آماربرداری پلمب شد.

دادستان جیرفت تصریح کرد: ارزش تقریبی برنج های احتکاری کشف شده بالغ بر پنج میلیارد ریال است.

سلامی هشدار داد: دادستانی به عنوان مدعی العموم نظارت ها بر  بازار را تشدید کرده است و تحرکات برهم زنندگان بازار و افراد سود جو را به خوبی رصد و با آنان با سرعت و قاطعیت برخورد خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه کشور در وضعیت جنگ اقتصادی قرار گرفته است، عنوان کرد: ضرورت دارد شهروندان در صورت مشاهده هرگونه احتکار کالا و مایحتاج عمومی مردم توسط افراد سود جو، سریعا موارد را به مراجع قضایی، تعزیرات حکومتی و اداره بازرگانی یا با شماره تلفن های ۱۱۳ اداره اطلاعات، ۱۱۴ اطلاعات سپاه و ۱۱۰ پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 4373056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha