۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۱

سریال «پدر» کمپین «من و پدر» را آغاز کرد

سریال «پدر» کمپین «من و پدر» را آغاز کرد

سریال «پدر» به نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی کمپین «من و پدر» را از امروز برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سریال، قرار است در کمپین «من و پدر» که امروز توسط عوامل سریال «پدر» آغاز می شود، مخاطبان خاطرات شنیدنی را که از پدرهایشان دارند، لحظات خوبی را که در کنارشان تجربه کرده اند یا حس و حالی که با تماشای سریال «پدر» داشته اند در قالب ویدیوهای کوتاه با عوامل سریال در میان بگذارند.

علاقمندان می توانند ویدیوهای یک دقیقه ای خود با مضامین مطرح شده را با هشتگ #پدر در فضای مجازی منتشر کنند تا در کمپین سریال شرکت کنند. نشانی صفحه اینستاگرام سریال @serialepedar است.

همچنین مخطبان از طریق شماره ۰۹۰۳۱۹۴۰۷۴۰ در واتس آپ نیز قادر به ارسال ویدیوهای یک دقیقه ای خود با مضمون پدر خواهند بود.

در پایان پخش سریال، از میان ویدیوهای ارسالی سه نفر به قید قرعه انتخاب خواهند شد و در جشن پایانی «پدر»، مهمان عوامل سریال می شوند.

سریال «پدر» شنبه تا چهارشنبه ها ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه دو سیما روی آنتن می رود و روز بعد ساعت ۱:۳۰ بامداد، ۱۲ ظهر و ۱۶:۱۵ بعدازظهر بازپخش می شود.

کد خبر 4374548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha