پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۴۵

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

افزایش ۱۷ درصدی پرونده‌های قاچاق کالا و ارز/ عزم جدی برای مبارزه

افزایش ۱۷ درصدی پرونده‌های قاچاق کالا و ارز/ عزم جدی برای مبارزه

خرم‌آباد- رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور از افزایش ۱۷ درصدی تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز و عزم جدی برای مبارزه با قاچاق کالا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی مویدی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با بیان اینکه مجموع عملکرد دستگاههای عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به لحاظ تحقق شعار سال و تدابیر رئیس جمهور در تشکیل پرونده نزدیک به ۱۷ درصد نسبت به مدت مشابه افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: همچنین در ارزش پرونده های مکشوفه نیز شاهد افزایش ۵۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.

وی با بیان اینکه میزان وصول جرائم مرتبط با قاچاق کالا و ارز که به خزانه دولت واریز شده نیز ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است، گفت: در مجموع عزم و اراده قوی در راستای تحقق شعار سال و مبارزه همه جانبه با قاچاق کالا و ارز در کشور وجود دارد و در پایان سال به طور قطع آثار مثبت و ماندگار آن را به مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور، بیان داشت: بنا بر دستور رئیس جمهور، از مسئولان خواسته شده که در سفر به استان ها با خانواده معظم شهدا دیدار صورت گیرد.

سردار مویدی گفت: همچنین پیگیری مطالبات و انتظارات خانواده شهدا در دستور کار قرار گرفته و امروز با حضور استاندار لرستان با پنج خانواده شهید استان دیدار کردیم.

کد خبر 4381199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha