۳ بهمن ۱۳۸۵، ۱۰:۰۷

اسکله های تفریحی در تمامی بنادر مازندران ایجاد می شود

رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: اسکله های تفریحی و توریستی در همه بنادر این استان ایجاد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری ، رحمت عباس نژاد شب گذشته در جلسه مسئولان شهرستان بابلسر افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند با ارائه طرح های دارای توجیه اقتصادی ، از تسهیلات کم بهره استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارهای موجود ، 91 درصد گردشگران برای گذران اوقات فراغت و استفاده از سواحل دریا به مازندران سفر می کنند ، گفت: در جریان سفر هیئت دولت به مازندران ، 400 هکتار از سواحل میرود بابلسر به عنوان طرح ملی گردشگری و طبیعت گردی تصویب شد.

عباس نژاد تصریح کرد: بازسازی و لایروبی رودخانه های بابلرود و شاهدژ بابلسر نیز به عنوان دو طرح گردشگری استانی بزودی در استان آغاز می شود.

کد خبر 438541

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha