پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۱۰

فرمانده سپاه بوشهر:

رزمایش سپاهیان محمد رسول‌الله ۲ در بوشهر برگزار می‌شود

رزمایش سپاهیان محمد رسول‌الله ۲ در بوشهر برگزار می‌شود

بوشهر - فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) ۲ برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی رزمجو ظهر دوشنبه در جلسه قرارگاه هماهنگی رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) ۲ اظهار داشت: دشمنان از هر راهی برای ضربه‌زدن به این نظام و انقلاب استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه همه توطئه‌های دشمنان با اتحاد و پشتیبانی ملت خنثی شده است، اضافه کرد: دشمنان از بیرون توطئه‌های خود را طراحی و پشتیبانی می‌کنند تا در داخل موجب براندازی شوند.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با تشریح اقدامات دشمنان برای ضربه زدن به این نظام، خاطرنشان کرد: در مقابل هر تلاش و دسیسه دشمن، مردم در داخل متحدتر می‌شوند و شاهد موفقیت بیشتری خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه دشمن امروز با جنگ اقتصادی و تحت فشار قرار دادن معیشت مردم دنبال دستیابی به اهداف خود است، بیان کرد: امروز آمریکایی‌ها از توطئه برای تهاجم نظامی به کشور ما به یاس و ناامیدی رسیده‌اند.

سردار رزمجو ادامه داد: رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) ۲ در استان بوشهر با پیام اقتدار، نشاط و امید به آینده  در کنار آب‌های نیلگون خلیج فارس برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر بیان کرد: رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) ۲ در استان بوشهر در دو مرحله برگزار می‌شود که مرحله اول آن در مرکز شهرستان‌ها و مرحله دوم آن در مرکز استان برگزار می‌شود.

کد خبر 4392914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha