۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۸

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر کشور:

افزایش ارتباط بین بنادر خزری مبادلات تجاری را روان می کند

افزایش ارتباط بین بنادر خزری مبادلات تجاری را روان می کند

بهشهر- معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر کشور گفت: افزایش ارتباط بین بنادر ایران و کشورهای حاشیه خزر گامی در جهت روان تر شدن مبادلات تجاری تجار بین کشورهای مختلف است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی حسن زاده عصر سه شنبه در نشست طالح محمدزیادف مدیر بنادر کشور آذربایجان و هیئت همراه در بندرامیرآباد بهشهر افزود: تجارت بیشتر بین کشورها در واقع فاکتوری مهم برای اشتغال زابی است و موجب فعالیت بیشار کارخانجات و صنایع می شود.

وی اظهار داشت: تجارت کشورها از مسیر بندر یعنی از نظر راهبردی و سیاسی وابستگی بین کشورها ایجاد می شود که از قدیم مورد توجه و ابزار دولت ها در تعاملات راهبردی بوده است.

حسن زاده با اعلام اینکه یکی از بندهای اقتصاد مقاومتی، افزایش تعاملات راهبردی بین کشورها و کشورهای همسایه است؛ خاطر نشان کرد: کشور آذربایجان در غرب خزر، نقش مهمی در جابجایی کالا از شرق به غرب دارد و باید این تعماملات افزایش یابد.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر کشور بیان داشت: احیای کریدور شمال به جنوب و رونق بخشی آن که بخش عمده بازار آن در شرق، غرب و شمال اروپا است با چند صد میلیون جمعیت و حجم تبادل بالای کالا می توان به رشد مناسب اقتصادی رسید که در این بخش حضور کشور آذربایجان در تبادلات معنا پیدا می کند.

وی گفت: باید برای به حداقل رساندن چالش بنادر ما و کشور آذربایجان تلاش شود و تجارت بین ایران و کشورهای مختلف حاشیه خزر از طریق بنادر شمالی و بندرامیرآباد با بندر باکو رونق بگیرد.

این مسئول افزود: همایش توسعه صادرات از طریق دریای خزر که به میزبانی بندرامیرآباد برگزار شد؛ گامی موثر در توسعه اقتصادی و حضور تجار در کشورمان بود که بیش از ۵۰ نفر هیات خارجی از کشورهای هندوستان، افغانستان، عراق، روسیه و کشورهای خاشیه هزر برای ارتباطات و نقش راهبردی و کلیدی توسعه تجارت تبادل نظر کردند.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر در ادامه با بیان اینکه یکی از ویژگی های مهم اقتصادی بنادر در شرایط فعلی، اقتصاد ریلی است؛ یادآور شد: حمل و نقل دریایی و ریلی اکنون ارزان ترین نوع حمل و نقل است و بندرامیرآباد هم با توجه به ابنکه متصل به شبکه سراسری ریلی است ظرفیت خوبی برای تبادلات کالا است.

حسن زاده افزود: اسکله روروریلی بندرامیرآباد اکنون به دلیل برخی ایرادات جزئی در دست ساخت و بررسی است و با وصل شدن این اسکله، ریل ما به ریل حاشیه خزر متصل شده و فرصت های مختلف شغلی در تبادلات مختلف کشورها ایجاد می شود.

وی گفت: هر پیشنهادی که به استفاده بهینه و نقش فعال بندر باکو با امیرآباد و بندرهای مختلف دیگر در توسعه تجاری، گردشگری و مسافربری کمک کند؛ مورد توجه سازمان بنادر است و استقبال می شود تا در عرصه مبادلات بین المللی بیش از پیش وارد شده و اثرگذار باشیم.

کد خبر 4394227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha