پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۱۴

مهرزادمعدنچی در گفتگو با مهر:

خودمان بازی را به ابومسلم واگذار کردیم / نمی دانم در نیمه دوم چه اتفاقی افتاد

خودمان بازی را به ابومسلم واگذار کردیم / نمی دانم در نیمه دوم چه اتفاقی افتاد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی ما در نیمه دوم به گونه ای بود که ابومسلم فرصت جبران نتیجه و شکست دادن پرسپولیس را پیدا کرد.

مهرزاد معدنچی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر گفت: در نیمه اول یک بازی تماشایی را به نمایش گذاشتیم، 2 گل زدیم و می توانستیم چند گل دیگر به ثمر برسانیم، اما نمی دانم در نیمه دوم چه اتفاقی افتاده که ابومسلم به راحتی 4 بار دروازه تیم ما را باز کرد.

وی ادامه داد: خودمان نتیجه را به ابومسلم واگذار کردیم . با اشتباهاتی که مرتکب شدیم به ابومسلم فرصت بازی دادیم و این  تیم توانست بازی را به سود خود رقم بزند.

هافبک پرسپولیس اذعان داشت: در بین دو نیمه دنیزلی از ما نخواست که تدافعی بازی کنیم، او حتی تاکید داشت که تصور کنید بازی را با نتیجه تساوی بدون گل به اتمام رسانده و باید در نیمه دوم به دنبال گلزنی باشید.

وی در پاسخ به این سئوال که" آیا بازیکنان پرسپولیس در نیمه دوم کم کاری کرده اند؟" ، عنوان داشت: چه کسی و چرا این بحث را مطرح کرده است. تیم ما بد بازی کرد، این نوع بازی ارتباطی به کم کاری ندارد.

وی تصریح کرد: من هم مانند دیگر بازیکنان پرسپولیس هستم. تیم ما نتیجه را واگذار کرده و نمی توانم توجیهی برای آن داشته باشم . فقط این را می دانم که خودمان بازی را به ابومسلم واگذار کردیم.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اذعان داشت: نمی دانم چرا در هر بازی که با 2 گل از حریف پیش می افتیم به ناگاه بازی از دستمان خارج می شود. شاید بهتر است دیگر از هیچ تیمی با 2 گل پیش نیافتیم!

کد خبر 439825

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha