۲۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۰۶

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

۱۳۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین به زیر کشت گندم می رود

۱۳۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین به زیر کشت گندم می رود

قزوین- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سال زراعی آینده ۱۳۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم خواهد رفت .

به گزارش خبرنگار مهر، مجید اسماعیلی روز پنجشنبه در جلسه کشت محصولات پاییزه که با حضور فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای تابعه برگزار شد اظهار کرد: از این میزان سطح زیر کشت ۴۶ هزار هکتار به زیر کشت گندم آبی و ۹۱ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص می یابد.

وی پیش بینی کرد : از این میزان سطح زیر کشت پیش بینی شده ۳۱۶ هزار تن گندم برداشت شود که ۲۲۳ هزار و ۵۰۰ تن آن گندم آبی و ۹۲ هزار و ۵۰۰ تن گندم دیم باشد.

اسماعیلی یاد آور شد : برای سال زراعی جاری ۲۷ هزار تن کودهای ازته ۹۱۵۰ تن کود فسفاته و و ۷۸۰۰ تن پتاسه مورد نیاز مزارع گندم است که تامین شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت : همچنین پیش بینی می شود در سال زراعی جاری حدود ۴۳۰۰۰ هکتار از اراضی گندم آبی و دیم استان با انواع روشهای کشاورزی حفاظتی کشت شود.

اسماعیلی خاطر نشان کرد : برنامه تکثیر بذر گندم آبی استان در حدود هفت هزار و ۱۰۰ و گندم دیم در حدود ۳هزار و ۸۰۰ تن تعیین شده است.

وی به برنامه مبارزه با علفهای هرز در مزارع گندم اشاره کرد و گفت : ۶۰۰۰۰ هکتار عملیات مبارزه با علفهای هرز در برنامه سال زراعی جدید در دست اقدام خواهد بود.

به گفته ی اسماعیلی؛ عملیات مبارزه با سن در مزارع گندم در حدود ۸۰۰۰۰ هکتار پیش بینی شده است.

اسماعیلی پیش بینی کرد : حدود ۱۰۴۰۰۰ هکتار از مزارع گندم آبی و دیم به صورت مکانیزه و خطی کشت شود

کد مطلب 4402211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha