پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۰۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

مسمومان الکلی به ۱۵۱ نفر رسیدند/۱۴نفر فوت و ۶۷ نفر دیالیز شدند

مسمومان الکلی به ۱۵۱ نفر رسیدند/۱۴نفر فوت و ۶۷ نفر دیالیز شدند

بندرعباس - رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش تعداد مراجعه‌کنندگان بر اثر مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکی در بندرعباس به ۱۵۱نفر و فوت ۱۴نفر خبر داد.

سید حسین داودی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت:تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی در اثر مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکی در حال حاضر به ۱۵۱ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه حال برخی از این افراد وخیم است، تصریح کرد: متأسفانه ۱۴ نفر از این تعداد جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه ۱۰ نفر بدحال هستند، تصریح کرد:  تاکنون ۶۷ نفر از این افراد دیالیز شده‌اند و تعدادی دیگر نیز در نوبت دیالیز هستند.

داودی گروه سنی افراد مسموم شده را ۱۶ تا ۶۰ سال عنوان کرد.

به گزارش مهر، نیروی انتظامی هرمزگان تا کنون ۳ نفر را به جرم ساخت و توزیع مشروبات الکلی دست ساز در بندرعباس دستگیر کرده است. سرباند این باند از زندان توزیع مشروبات الکلی را هدایت می کرد.

کد خبر 4414980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha