پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۱

مدیرعامل شرکت راه آهن استان تهران:

اقدامات لازم برای تکمیل قطار شهری تهران، ورامین، گرمسار انجام شود

اقدامات لازم برای تکمیل قطار شهری تهران، ورامین، گرمسار انجام شود

ورامین- مدیرعامل شرکت راه آهن استان تهران گفت: اقدامات لازم برای تکمیل قطار شهری تهران ورامین گرمسار انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عابدین هادی نژاد بعد از ظهر دوشنبه در جلسه بررسی وضعیت احداث پروژه های قطار شهری تهران ورامین و بازدید میدانی از روند اجرای این پروژه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اقدامات صورت گرفته در زمینه حمل و نقل ریلی باید اولویت بندی شده و بسته به میزان اهمیت، اعتبار و بررسی وضعیت موجود خطوط و خدمات ارایه شده به مردم در اولویت اجرا قرار گیرد.

وی گفت : یکی از مهمترین مسائل مربوط به حوزه راه آهن، حفظ و نگهداری و ارتقاء و بهبود کیفیت پروژه ها است چرا که در این صورت است که می توان از داشته های موجود بهترین استفاده را انجام داد.

هادی نژاد افزود: تا کنون هزینه های بسیاری صرف احداث و راه اندازی پروژه های راه آهن صورت گرفته که برخی از آنها افتتاح و برخی دیگر به دلیل کمبود اعتبار، نیمه کاره رها شده است که ساماندهی پروژه های نیمه تمام در دستور کار شرکت راه آهن قرار گرفته است.

وی با اشاره به اجرای پروژه های راه آهن در شهرستان ورامین به منظور تکمیل قطار شهری تهران ورامین گرمسار گفت : این پروژه ها شامل پل روزگذر امام رضا(ع) و زیرگذر ۱۵ خرداد با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان احداث شده که لازم است اقدامات لازم برای تکمیل آن ها انجام شود.

مدیرکل راه آهن استان تهران افزود : طی بازدید های میدانی این ضعف مشخص شد که در جنوب شرق استان تهران توجه ویژه ای به علایم راهنمایی و هشدار دهنده مربوط به راه آهن صورت نمی گیرد و وضعیت نامناسب ایستگاه ها و سکوهای آن باعث شده تا هر از چند گاهی شاهد بروز حوادث در حوزه راه آهن باشیم.

هادی نژاد گفت : ورامین از زیرظرفیت خوبی در حوزه حمل و نقل ریلی برخوردار است و تلاش می شود تا این شهرستان شاهد توسعه زیر ساخت های حمل و نقل ریلی باشد و توسعه حمل و نقل ریلی باید با حفظ جان شهروندان توام باشد.

کد خبر 4417996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha