۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۵۳

یادداشت؛

صندلی خالی مدیریت در بخشداری گرمسار و آرادان

صندلی خالی مدیریت در بخشداری گرمسار و آرادان

گرمسار - شش ماهی می‌شود که آرادان بخشدار ندارد، گرمسار هم سه ماهی است بدون بخشدار است آن‌هم در روزهایی که برای این دو شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها -داوود عبدی*: از فروردین‌ماه سال جاری با ابلاغ مسئولان ذی‌ربط به‌طور ناگهانی بخشدار مرکزی آرادان بازنشسته و از همان زمان تاکنون این بخشداری توسط سرپرست اداره می‌شود. از سال گذشته نیز خبرهایی مبتنی بر خاتمه یافتن مأموریت بخشدار مرکزی گرمسار و جایگزینی افراد دیگر باخبرهای ضدونقیضی مطرح بود تا سرانجام حدود سه ماه قبل بخشدار این بخش نیز به فعالیت خود خاتمه داد.

اگرچه بسیاری از مردم و برخی اعضای شوراهای اسلامی این دو شهر، رفع مشکلات و معضلات این منطقه در غربی‌ترین بخش استان سمنان را در تسریع معرفی بخشداران می‌دانند ولیکن به نظر می‌رسد مسئولان استانداری سمنان، به علت برخی اختلاف تمایلی به معرفی بخشدارهای جدید ندارند.

نماینده گرمسار و آرادان پیشگام شد

نماینده‌ مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، پس از انتقال بخشدار پیشین گرمسار به سازمان متبوع خود و بازنشستگی بخشدار آرادان، با در نظر گرفتن برخی جوانب مدنظر خویش، گزینه‌ پیشنهادی خود را برای تصدی این سمت به استانداری سمنان معرفی کرد تا افراد مورد وثوق و هم‌فکر با وی معرفی شوند اما همچنان شاهد هستیم این دو شهر  چند ماه است که چون فرزندی ناتنی، بلا صاحب مانده‌اند.

یکی از آرزوهای مردم گرمسار و آرادان به‌خصوص در دولت دوم روحانی، تغییر نمایندگان دولت در منطقه به لحاظ وجود ضعف‌ها بود که این امر برآورده نشده است اما حالا نه‌تنها این انتظار و امید جای خود را به یاس و نامیدی از دولت داده، بلکه مردم از داشتن بخشدار نیز محروم شده‌اند تا همچنان شاهدبازی‌های سیاسی و بی‌توجهی‌های دولتمردان به خواسته‌هایشان باشیم.

دخالت ممنوع

استاندار سمنان که به مناسبت هفته دولت در شورای اداری شهرستان‌های گرمسار و آرادان حضور یافته بود به‌طور تلویحی با انتقاد از روند دخالت‌ها در انتصاب فرمانداران و بخشداران و مدیران در شهرستان‌ها اظهار داشت: الزامی برای هماهنگی تعیین بخشدار با نمایندگان مجلس و امامان جمعه نداریم اما از چارچوب و ابزارها برای همفکری استفاده می‌کنیم.

چاوشی با تأکید بر این‌که سرمایه اجتماعی با رفتارهای ما شکل می‌گیرد و بایستی دل مردم را بامحبت جذب کنیم خاطرنشان کرد: هویت فرهنگی و افتخارآفرین و ریشه‌دار شهرستان‌های گرمسار و آرادان یک حوزه شناخته می‌شود و نباید بگذاریم بین شهروندان اختلاف  ایجاد شود.

استاندار اولین کسی است که حق دارد به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی استان بخشدار یا حتی فرمانداران را انتخاب کند اما معمولاً با نماینده شهرستان و سایر افراد منطقه مشورت می‌شود و بر اساس یک قانون نانوشته و تنها برای احترام به یکدیگر در این خصوص تفاهمی صورت می‌گیرد. لذا به نظر می‌رسد تأخیر بیش‌ازحد در انتخاب بخشداران گرمسار و آرادان، برای مردم نگران‌کننده بوده و امیدوار هستیم گزینه‌های شایسته، با برنامه، کارآمد، پاسخگو، اصلح و مورد وثوق و اعتماد مردم برای خدمت به مردم منطقه  انتخاب شوند و امید می‌رود به خواسته و انتظار مردم احترام گذاشته شود.

* پیشکسوت حوزه خبر

کد مطلب 4420544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha