پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۵

معاون استاندار لرستان:

پایگاه هلال‌احمر و اورژانس در آزادراه خرم‌آباد- پل زال ایجاد شود

پایگاه هلال‌احمر و اورژانس در آزادراه خرم‌آباد- پل زال ایجاد شود

خرم‌آباد- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: پایگاه هلال‌احمر و اورژانس باید در آزادراه خرم آباد- پل زال ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادپور روز یکشنبه در شورای عالی بحران لرستان با اشاره به اینکه پیشگیری از بحران کم هزینه تر است، اظهار داشت: با کارهای کوچک می توانیم از بروز حادثه های بزرگ پیشگیری کنیم.

وی با بیان اینکه در شهر خرم آباد هر ساله مشکل آب گرفتگی معابر را داریم، تصریح کرد: هر سال در خیابان انقلاب مشکل داریم، در زیرگذر بهارستان مشکل داریم و امسال احتمالا مشکل بیشتر شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان افزود: از حالا برنامه ریزی شود در سرشاخه ها با احداث سیل بند از ورود سیلاب به درون شهر جلوگیری شود.

مرادپور یادآور شد: در جریان سیل های سال های قبل یکسری پل ها تخریب شده که باید ساخته شود به ویژه در شهرهای کوهدشت، چگنی و شاهیوند.

وی با تاکید بر اینکه هلال احمر و اورژانس در آزادراه خرم آباد- پل زال هنوز پایگاه ندارند، افزود: حادثه واژگونی تانکر سوخت در آزادراه پل زال نشان داد که باید در این مسیر پایگاه داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: خروج ماشین های آتش نشانی از شهر ممنوع است، لذا در مسیر آزادراه باید امکانات اینگونه داشته باشیم.

استاندار لرستان نیز در این رابطه گفت: اگر احداث پایگاه در قرارداد سرمایه گذار آزادراه نیست، نامه بنویسید اضافه شود و دوره مشارکت تغییر کند؛ چون جزو الزامات کار است و بهترین کار این است که خود سرمایه گذار کار را انجام دهد.

کد خبر 4423614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha