۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰

مسئول کارگروه بانوان ستاد اربعین استان قزوین:

۴ موکب ویژه بانوان در مسیر پیاده روی اربعین برپا می شود

۴ موکب ویژه بانوان در مسیر پیاده روی اربعین برپا می شود

قزوین- مسئول کارگروه بانوان کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد اربعین استان قزوین گفت: برای خدمت رسانی ویژه به بانوان در مسیر پیاده روی بزرگ اربعین، امسال چهار موکب ویژه بانوان در عراق برپا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین کارگروه بانوان کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد اربعین استان قزوین روز دوشنبه با حضور اعضای کمیته فرهنگی در سالن جلسات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد.

بتول نظری پور در این مراسم با اشاره به اهداف تشکیل کمیته بانوان اظهار کرد: با توجه به آسیب های پیاده روی بانوان در سالهای گذشته در خصوص اسکان و بهداشت گزارش هایی ارائه شد که تشکیل کارگروه بانوان در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: امیدواریم با ارائه برنامه های فرهنگی و همفکری دستگاه ها و نهادهای فرهنگی و ارائه طرح های نو بتوانیم این آسیب ها را کاهش دهیم.

نظری پور بیان کرد: پیاده روی اربعین نوعی خودسازی معنوی است و این ایام فرصتی مغتنم است تا زائران اربعین هم امام حسین (ع) مظهر شجاعت و آزادگی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

وی یادآور شد: پیاده روی اربعین نشانه عظمت شیعه است و در این رویداد بزرگ معنوی جهان اسلام باید از ظرفیت حضور بانوان برای فرهنگ سازی و رعایت موازین شرعی استفاده کرد تا زینب وار وارد صحنه شده و به جهانیان نشان دهیم که حضور بانوان در فرهنگ غنی اسلام تا چه میزان تاثیرگذار است.

نظری پور بر ضرورت حضور فعال بانوان بویژه رسانه ها در فضای مجازی در راستای جهت دهی و پوشش مناسب رویدادهای حماسه عظیم اربعین حسینی تاکید کرد.

مسئول کارگروه بانوان کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد اربعین استان قزوین از برپایی چهار موکب ویژه بانوان در عراق به منظور خدمت رسانی مناسب در پیاده روی بزرگ اربعین خبر داد و اظهارداشت: با برپایی این موکبها شرایط بهتری برای خدمات رسانی به زائران زن در ایام اربعین حسینی مهیا شده است که امیدواریم از آن استقبال شود.

در ادامه حاضران دیدگاههای خود را برای کیفیت بخشی به خدمات ارائه شده در این موکبها ارائه کردند.

کد خبر 4424656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha