پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۵۰

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

منافع ملی فدای آرمان های شخصی نشود/ضرورت پرهیز از گروه گرایی ها

منافع ملی فدای آرمان های شخصی نشود/ضرورت پرهیز از گروه گرایی ها

بیرجند- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی باتاکید بر اینکه نباید منافع ملی را فدای آرمان ها شخصی کنیم، گفت: باید گروه گرایی ها کنار گذاشته شده و برای رشد جامعه و ترویج اهداف شهدا تلاش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی صبح سه شنبه در جمع دست اندکاران اجلاسیه شهدای دانشجوی خراسان جنوبی بیان کرد: هماهنگی و وحدت رمز موفقیت در اجرای برنامه ها است.

وی با اشاره به برگزاری کنگره دو هزار شهید استان بیان کرد: این برنامه ها تنها به منظور زنده نگه داشتن یاد شهدا نیست بلکه باید فرهنگ شهدا در این جلسات ترویج شود.

آیت الله عبادی با بیان اینکه آرمان شهدا، آرمان پیغمبران است، اظهار کرد: انسان باید جایگاهی از عدالت پیدا کند و راه شهدا را نیز ادامه دهد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه برخی از انسان های برخوردار، توقعات بیش از حد مجاز دارند، افزود: توقعات بیجا وقتی ایجاد می شود که ارزش های اسلام را کنار می گذاریم و گروه گروه با یکدیگر به رقابت می پردازیم.

وی بیان کرد: برخی می خواهند رقیب را از میدان بیرون کنند بنا براین منافعی را از کیسه ای که منبع مشخصی ندارد به مردم می بخشند.

آیت الله عبادی با بیان اینکه متاسفانه دروغ گویی ها زیاد شده و نتیجه اش هم بالارفتن توقعات است، اظهار کرد: اگر همه دست به دست هم دهیم و از منافع ملی دفاع کنیم، مشکلات موجود رفع می شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه نباید منافع ملی را فدای آرمان ها شخصی کنیم، افزود: باید گروه گرایی ها کنار گذاشته شده و برای رشد جامعه و ترویج اهداف شهدا به بیان واقعیت ها بپردازیم.

وی با بیان اینکه انقلاب منحصر به مردم ایران نیست بلکه مربوط به همه آزادی خواهان جهان است، افزود: هر کس که دارای نبض عدالت خواهی است، به دنبال انقلاب و آرمان های شهدا می رود.

آیت الله عبادی بیان کرد: باید کرامات شهدا جمع آوری شده و به صورت مستقل در کتابی چاپ شود.

کد خبر 4425107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha