پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۱۵

در گفتگو با مهر عنوان شد:

طلب بازیکنان از باشگاه‌ها مشکل فدراسیون والیبال نیست/وکیل بگیرند!

طلب بازیکنان از باشگاه‌ها مشکل فدراسیون والیبال نیست/وکیل بگیرند!

رئیس سازمان لیگ والیبال درباره بدهی باشگاه ها به بازیکنان گفت: طلب بازیکنان از تیم ها مشکل ما نیست و شاکیان می توانند با گرفتن وکیل پیگیر کارشان شوند.

محمدحسین شفقی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تسویه حساب دو باشگاه شهرداری تبریز و ارومیه با طلبکاران گفت: تمام باشگاه ها تسویه حساب را انجام داده اند و هیچ باشگاهی باقی نمانده است که شاکی داشته باشد.

رئیس سازمان لیگ در پاسخ به این سوال که آرش کشاورزی یکی از بازیکنانی است که از شهرداری تبریز و ارومیه طلب دارد تکلیف این دو باشگاه چه می‌شود؟ گفت: کشاورزی درخواستی داد که آن را به کمیته انضباطی ارجاع دادیم و قرار شد کمیته به این موضوع رسیدگی کند اما ظاهرا کشاورزی و باشگاه در حال توافق هستند و قرار است تهاتری صورت بگیرد.

وی درپاسخ به این سوال که توافقی صورت نگرفته و با تهاتر نیز مخالفت کرده اند، آیا بدون تسویه حساب با بازیکنان باشگاه می تواند در فصل جدید حضور یابد؟ گفت: اگر با بازیکن تسویه حساب نکرده اند مشکل ما نیست چرا که این مسائل به کمیته انضباطی ارجاع و شاکیان از طریق وکیل می توانند پیگر کارشان باشند. در حال حاضر نیز تبریز با همه بازیکنان تسویه حساب کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این قرار بود تیم ها تا روز سه شنبه تسویه حساب کنند و یکی از تیم های حاضر در لیگ نیز تا روز چهارشنبه برای ارائه چک ضمانت مهلت خواسته بود. درحالیکه رئیس سازمان لیگ اعلام کرده بود در صورت تسویه حساب تیم ها آنها از جدول مسابقات کنار خواهند رفت اما ظاهرا منظور از تسویه حساب مبلغ ورودی تیم ها به رقابت‌های لیگ بوده است و سازمان لیگ با تسویه حساب بازیکنان با تیم ها کاری ندارد.

کد خبر 4425839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha