هادی طهرانی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برداشت سیب پاییزه دماونداظهار داشت: زمان برداشت سیب پاییزه در شهرستان دماوند ازتاریخ یکم مهرماه تا پانزدهم آبان است و میزان تولید سیب پاییزه دماوند با توجه به خسارت سرمازدگی حدود ۱۴۰ هزار تن پیش بینی شده که این میزان در سنوات قبل حدود ۲۲۰ هزار تن بوده است.
طهرانی پور با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۱۴رقم تجاری سیب در دماوند تولید می شود افزود: باتوجه به خسارت سرمازدگی وارده به باغات در ابتدای سال جاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دماوند با همکاری شورای اسلامی و دهیاری ها به بازدید از باغات وتکمیل فرم های خسارت اقدام و مراتب را به منظور پیگیری نهایی به فرمانداری ارجاع داده ایم که فرمانداری شهرستان نیز گزارش و مستندات مذکور را به استانداری تهران ارسال کرده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ابلاغیه ای در خصوص پرداخت غرامت یا وام کم بهره به خسارت دیدگان واصل نشده است گفت: براساس مصوبه هیات وزیران سود؛ جریمه و دیر کرد تسهیلات بهره برداران خسارت دیده در سال ۹۷_۹۶ شامل بخشودگی سود وام و جرایم دیر کرد و استمهال می شود لذا این مدیریت با همکاری یکی از بانک های شهرستان نسبت به احصاء اسامی باغداران و کشاورزان خسارت دیده و اعلام به شعب بانک عامل به منظور بهره مندی از تسهیلات مذکور اقدام کرده است.
رییس جهاد کشاورزی دماوند بیان داشت: حدود ۲۷۰۰هکتار از باغات این شهرستان در سال زراعی۹۷_۹۶دارای بیمه بوده اند و صندوق بیمه کشاورزی استان تهران بلافاصله پس از سرمازدگی نسبت به بازدید از باغات و برآورد خسارت اقدام کرده و بر اساس اطلاعات واصله سهم غرامت بهره برداران توسط صندوق ببمه تامین اعتبار شده و به محض واریز سهم دولت به صندوق کشاورزی غرامت بهره برداران خسارت دیده دارای بیمه نامه پرداخت خواهد شد.
طهرانی پور همچنین گفت: در سنوات اخیر باتوجه به قیمت صیفی (از جمله خیار وکدو)در بازارسطح زیر کشت سیب زمینی در شهرستان کاهش و جایگزین آن به سطح زیر کشت محصولات صیفی خیار وکدو اضافه شده است.
نظر شما