۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۴۸

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس:

ایجاد بیمارستان فوق تخصصی در تنکابن لازم است

ایجاد بیمارستان فوق تخصصی در تنکابن لازم است

عباس آباد - نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس خواستار ایجاد بیمارستان فوق تخصصی در تنکابن شد و وجود آن را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، شمس الله شریعت نژاد عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح بیمارستان ۵۰ تختخوابی عباس آباد با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در کشور و پیامدهای مثبت آن خواستار تداوم اجرای این طرح شد.

وی با اظهار اینکه غرب و شرق استان از محرومیت رنج می برند گفت: در حوزه درمان بیماران این منطقه دچار مشکلات فراوانی هستند به طوری که برای مداوای خود به شهرهای ساری و رشت مرجع مراجعه کنند.

وی با تاکید براینکه طرح بیمارستان فوق تخصصی باید طراحی شود گفت: برای شهرستان تنکابن تکمیل بیمارستان فوق تخصصی ضروریست و تجهیزات این بیمارستان ناکافی بوده ونیازمند تیم پزشکی مناسب است.

شریعت نژاد با اشاره به اینکه احداث بخش دیالیز از ضروریات در این مرکز و منطقه است افزود: ۸۰ بیمار دیالیزی در تنکابن و عباس آباد  وجود دارند و برای درمان  به شهرستان های همجوار مراجعه می‌کنند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: همچنین با توجه به اینکه شهرستان عباس آباد تنکابن مهمان پذیر است و بسیاری از بیماران را مسافران تشکیل می دهند و این مسئله ضرورت وجود دستگاه دیالیز در این مرکز را دوچندان می کند.

شریعت نژاد ادامه داد: همچنین مسیرعباس آباد به کلاردشت جاده استراتژیک محسوب می شود و متاسفانه فاقد اورژانس و آمبولانس بوده و با توجه به هجمه مسافربری در این مسیر، دانشگاه علوم پزشکی نیز باید در این موضوع ورود کند.

کد مطلب 4427026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha