پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۵۳

سخنگوی کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین استان ایلام خبر داد:

ساماندهی ۳۴۰ موکب در استان ایلام برای خدمت رسانی به زائران

ساماندهی ۳۴۰ موکب در استان ایلام برای خدمت رسانی به زائران

ایلام - سخنگوی کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین استان ایلام گفت: امسال ۳۴۰ موکب در قالب ۲۴ مجتمع مرکزی در استان ایلام از زوار اربعین حسینی پذیرایی می کنند.

حجت الاسلام علی چراغی پور در گفتگو بت خبرنگار مهر اظهار کرد: فعالیت این موکب ها به صورت شبانه روزی شامل پخت و توزیع غذای گرم در سه وعده صبحانه، ناهار، شام و میان وعده به عموم زائران خواهد بود.

وی افزود: خوشبختانه شور و اشتیاقی که در میان مردم از اقشار مختلف برای پذیرایی از زائران اباعبدالله الحسین (ع) در این ایام مشاهده می شود سال به سال افزایش می یابد که نشان از عمق علاقه ملت ایران نسبت به خاندان عصمت و طهارت دارد.

وی ادامه داد: فعالیت این موکب ها در اربعین ۹۷ از ۲۸ مهرماه آغاز و تا ۵ روز پس از اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله(ع) ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام چراغی پور گفت: امسال در جانمایی موکب ها طوری برنامه ریزی شده که کمتری خللی در ترافیک ایجاد و عموم زائران بتوانند از خدمات ارائه شده بهره مند شوند.

وی یادآور شد: موکب های جانمایی شده در مسیرهای مختلفی قرار گرفته اند که در حوزه شهرستان های سیروان ،چرداول ، ایلام ، ایوان ، ملکشاهی ، دهلران ، آبدانان ، بدره و دره شهر به پذیرایی از زائران مشغول خواهند بود.

کد خبر 4432000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha