به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقیان شنبه شب در نشست استاندار یزد با اصحاب رسانه با محوریت آب اظهار داشت: برای مدیریت آب در همه بخشهای شرب، کشاورزی، صنعت، ساختمان سازی، فضای سبز و ... صاحب برنامه هستیم و باید بر اساس برنامه حرکت کنیم.
وی افزود: بر اساس این برنامه، تا افق ۱۴۰۰ باید در زمینه مصرف آب کشاورزی ۵۰۰ میلیون مترمکعب صرفهجویی داشته باشیم که در این راستا خاموشی زمستانه چاههای کشاورزی، تغییر الگوی کشت محصولات کشاورزی، تغییر سیستمهای آبیاری و ... دنبال شده است.
صادقیان بیان کرد: در زمینه آب شرب نیز تا افق ۱۴۰۰ باید ۱۰ میلیون مترمکعب صرفه جویی داشته باشیم به این معنا که باید ۱۰ میلیون مترمکعب کاهش برداشت از منابع آبی داشته باشیم که در این راستا نیز تلاش شده برای مشترکان خانگی بسته های تشویقی ارائه شود و وسایل کاهنده مصرف مورد استفاده قرار گیرد.
وی در مورد جداسازی آب شرب و فضای سبز در شهرهای استان یزد نیز اظهار داشت: همه شهرداریهای استان برای این مهم برنامه دارند و در سال جاری ۲۸ درصد کاهش مصرف در فضای سبز داشته ایم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تعرضهای صورت گرفته به خط آب انتقالی استان یزد بیان کرد: باید توجه داشت که در مورد خطی صحبت می کنیم که در حوزه سرزمینی ما نیست و به طور قطع نه تنها این خط بلکه خطوط دوم، سوم و چهارم نیز برای امنیت دچار مشکلاتی می شوند.
وی تاکید کرد: باید برای تامین امنیت این خطوط، به روستاهایی که در مسیر آبرسانی هستند سهمیه آب اختصاص دهیم زیرا در نهایت برای انتقال آب در هر حال ناچار به عبور دادن خطوط از سایر استانها هستیم و چاره حفظ امنیت این خطوط، آبرسانی به روستاهای تشنه مسیر است.


نظر شما