پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مهر ۱۳۹۷، ۸:۴۲

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی:

طرح اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری خراسان جنوبی پایش شود

طرح اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری خراسان جنوبی پایش شود

بیرجند- نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید طرح اشتغال پایدار روستایی در مناطق روستایی و عشایری استان پایش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نظر افضلی شنبه شب در کارگروه اشتغال و کمیسیون  تخصصی هماهنگی بانک های استان بیان کرد: خوشبختانه اطلاع رسانی خوبی در زمینه سامانه کارا در مناطق روستایی و عشایری شده است.

وی افزود: باید اجرای این طرح در محله های روستایی و عشایری پایش و تاثیر اجرای طرح بر منطقه مشخص شود.

افضلی با اشاره به دهگردشی های خود به زهاب نهبندان بیان کرد: در این نقطه ۱۶۰ نیروی بیکار وجود داشته که تنها سامانه کارا را پیشنهاد می کنیم.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید برای اخذ مرحله دوم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی پیگیری های لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه سران قوا مبلغ یک میلیارد دلار را مطرح کرده اند، اظهار کرد: با توجه به وجود ظرفیت کاری در استان، باید برای اخذ تسهیلات تلاش شود.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی هم در این جلسه بیان کرد: طرح های اشتغال خوبی برای استان تعریف شده که نیاز به نیروی کار ماهر دارد.

حسین خوشایند افزود: باید نیروها برای یادگیری و آموزش به اداره کل فنی و حرفه ای استان معرفی شوند.

وی خواستار تشکیل کمیته مهارت و آموزش شد و افزود: این کمیته باید ذیل کارگروه اشتغال و کمیسیون تخصصی بانک های استان تشکیل شود.

کد خبر 4436213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha