پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۴۷

مدیر اجرایی ستاد اربعین استان زنجان:

۶۰۰ خادم زنجانی در ۱۸ موکب اربعین خدمت می کنند

۶۰۰ خادم زنجانی در ۱۸ موکب اربعین خدمت می کنند

زنجان-مدیر اجرایی ستاد اربعین استان زنجان گفت: بیش از ۶۰۰ خادم زنجانی در ۱۸ موکب خدمت‌رسانی در بخش‌های مختلف خدماتی، درمانی و اسکان را در عراق بر عهده‌ دارند.

سید رضا حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زنجانی‌ها در شهر نجف خدمات‌رسانی برای زائران را با ۱۸ موکب انجام می‌دهند. 

وی گفت: بیش از ۶۰۰ خادم زنجانی در ۱۸ موکب خدمات‌رسانی در بخش‌های مختلف درمانی و اسکان را بر عهده‌ دارند و روزانه به بیش از ۲۷ هزار نفر خدمات ارائه می‌شود.

مدیر اجرایی ستاد اربعین استان زنجان گفت: برای اربعین امسال استان زنجان تعداد موکب‌ها را افزایش داده و تا کنون مشکلی برای ارائه خدمات به زائران به وجود نیامده است.

حسینی تأکید کرد: از ۲۹ مهرماه تا ۱۰ آبان ماه موکب‌های زنجانی‌ها به زائران حسینی خدمات لازم را ارائه خواهند داد.

وی گفت: اقلام مورد نیاز موکب‌ها توسط کامیون‌ها به‌صورت صلواتی به عراق ارسال‌شده و بیشتر رانندگان کامیون خود را به‌صورت رایگان در اختیار ستاد اربعین قرار داده اند.

کد خبر 4443278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha