پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۱۱

دبیر چهارمین جشنواره رسانه ‌ای ابوذر استان کردستان:

۱۲۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ابوذر کردستان ارسال شد

۱۲۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ابوذر کردستان ارسال شد

سنندج – دبیر چهارمین جشنواره رسانه ‌ای ابوذر استان کردستان گفت: بعد از انتشار فراخوان، تاکنون ۱۲۰ اثر از خبرگزاری ‌ها و نشریات مکتوب استان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از دبیرخانه جشنواره رسانه ای ابوذر توفیق مفاخری در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان، اظهار داشت: بعد از برگزاری موفق سومین دوره جشنواره رسانه‌ ای ابوذر در استان، چهارمین دوره آن در گرامیداشت یاد و خاطره پنج هزار و ۴۰۰ شهید استان کردستان کلید خورد و فراخوان آن خردادماه سال جاری منتشر شد.

وی افزود: جشنواره رسانه ‌ای ابوذر در بخش‌ های تیتر، گزارش، یادداشت، مصاحبه، عکس و خبر برگزار می ‌شود و علاقه ‌مندان می‌ توانند آثار خود را تا پایان آبان ماه جاری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

دبیر چهارمین جشنواره رسانه ‌ای ابوذر استان کردستان هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت روحیه خودباوری بین خبرنگاران، افزایش تولیدات متناسب با اهداف انقلاب در رسانه‌ ها و تلاش برای ارتقای منزلت خبرنگاران عنوان کرد.

مفاخری یادآور شد: نقش متقابل امنیت و توسعه، شعار سال، بصیرت ‌افزایی، آزاداندیشی و آسیب ‌های اجتماعی از جمله محورهای برگزاری این جشنواره است.

وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از دیگر محورهای سومین جشنواره استانی رسانه ابوذر دانست و بیان کرد: ضمن اینکه صاحبان آثار برتر در اختتامیه این جشنواره تجلیل می ‌شوند، آثار برگزیده نیز به جشنواره کشوری راه خواهند یافت.

دبیر چهارمین جشنواره رسانه ‌ای ابوذر استان کردستان گفت: علاقه ‌مندان به شرکت در جشنواره می ‌توانند آثار خود را به آدرس سنندج خیابان جام‌ جم روبروی اداره کار جنب ام ‌آر آی شهید قاضی پلاک ۹۰ و یا از طریق پیام ‌رسان‌ های سروش، بله و تلگرام به شماره ۰۹۳۹۳۷۳۰۹۶۰ ارسال کنند.

کد خبر 4448325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha