سرهنگ محمود علی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی سرقت های موتورسیکلت که در گنبدکاووس انجام شده بود این کار به صورت ویژه در دستورکار مأموران آگاهی قرار گرفت و مأموران سرنخ هایی را به دست آوردند.
وی افزود: با انجام اقدامات پلیسی متهم شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر شد، وی به ۱۳ مورد سرقت موتورسیکلت اعتراف کرد.
علی فر ادامه داد: همچنین یک موتورسیکلت هزار و ۳۰۰ سی سی در گنبدکاووس متوقف شد که از موتورهای قاچاق و تیزرو است.
وی گفت: این موتورسیکلت در این شهرستان مشاهده و اخبار آن به مأموران نیروی انتظامی رسید و آن ها با هماهنگی مقام قضایی ورود کرده و موتورسیکلت را توقیف کردند.
علی فر با بیان این که متهم این قاچاق دستگیر شده است، تصریح کرد: کارشناسان قیمت این موتورسیکلت را ۶۰ میلیون تومان برآورد کرده اند.


نظر شما