پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۶:۵۴

در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا مطرح شد؛

قاچاق دام زنده از لرستان/گله‌هایی که با لنج به آن‌سوی مرز می‌روند

قاچاق دام زنده از لرستان/گله‌هایی که با لنج به آن‌سوی مرز می‌روند

خرم‌آباد- مسئول امور بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از قاچاق شدید دام زنده این استان خبر داد و گفت: دام زنده و جوان استان به‌صورت گله‌ای و با لنج به آن‌سوی مرز قاچاق می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عظیم دادگر ظهر سه شنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان در سخنانی با اشاره به اینکه جلسات کمیسیون را در سازمان جهاد کشاورزی داشته ایم و این جلسات با محوریت دام زنده، قاچاق سوخت و کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی بوده است، اظهار داشت: قاچاق دام از مبادی و مرزهای استان از طریق کامیون است که این امر از سوی نیروی انتظامی قابل رصد است.

وی با بیان اینکه افرادی به خصوص در شهرستان کوهدشت دام ها را به صورت گله به مرز می برند و از آنجا خارج می کنند، گفت: با توجه به این امر، کاری از دست ما و نیروی انتظامی بر نمی آید و واقعیتی بوده که به شدت و به سرعت در استان صورت می گیرد.

مسئول امور بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان داشت: خود این افراد اعتراف می کنند که دام ها را به خرمشهر می برند و از طریق لنج به آن طرف آب منتقل می کنند.

دادگر با بیان اینکه در این زمینه ۱۰ نفر در شهرستان کوهدشت که به صورت علنی کار می کنند را شناسایی کرده ایم، گفت: این افراد به صورت شبکه ای فعالیت می کنند و فعالیت آنها بر روی قیمت گوشت تاثیر گذاشته است و بالا بودن قیمت گوشت در لرستان به دلیل خروج شدید دام زنده از استان است.

وی با تاکید بر اینکه این افراد به راحتی دام زنده و جوان را از استان خارج می کنند، گفت: این در حالیست که دام پیر از سوی برخی استان ها در لرستان کشتار می شود.

مسئول امور بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تاکید بر اینکه اگر قاچاق دام از طریق کامیون ها صورت گیرد نیروی انتظامی ورود پیدا می کند و این امر در حوزه پاسگاه های مرزی قابل کنترل است، افزود: اما کسانی دام ها را به صورت گله منتقل می کنند و مشخص نیست که قاچاق هستند.

دادگر با تاکید بر اینکه این افراد حرفه ای هستند و کوره راه های ما را نیز می دانند، افزود: خود این افراد اعلام می کنند که ما راحت دام ها را منتقل می کنیم و کسی نمی تواند جلوی ما را بگیرد.

کد خبر 4469784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
      0 0
      ستاد مبارزیه با قاچاق کالا باید روزانه و به شدت پیگیر راههای مبارزه با قاچاق باشد و با جدیت تمام از دستگاهها و نهاد های مربوطه بخواهد که شدت برخورد با کالای قاچاق را تشدید ببخشند. فعلا ستاد فقط شعار میده