به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه باسلر،"میخائیل ساکاشویلی" در ادامه سخنان خود تصریح کرد : گرجستان در نظر دارد تا سال 2009 میلادی تمام برنامه های اصلاحاتی خود را برای عضویت در ناتو به سرانجام رسانده و نکته ای را جا نگذارد .
رئیس جمهوری گرجستان افزود : حمایت آمریکا از پیوستن گرجستان به ناتو نیز از مواردی است که امیدواری را در محافل سیاسی تفلیس افزایش می دهد .
این در حالی است که " یاپ هوپ شفر " دبیر کل ناتو در سخنان اخیر خود در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ اظهار داشت : روند اصلاحات گرجستان تا کنون مثبت ارزیابی می شود .
سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) با حمایت ازهراقدام کوچک و بزرگ در راستای برقراری اصلاحات در کشورهای نامزد پیوستن به این سازمان از هیچ کمکی به آنها فروگذار نخواهد کرد .
هئیت پارلمانی ناتو در دیدار اخیر خود با وزیر امورخارجه گرجستان و تعداد دیگری از مقام های این کشور خاطر نشان کردند : ناتو همواره به اعضای قوی، تاثیرگذار و مستحکم نیاز دارد .


نظر شما