۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۳۸

نماینده مردم بهشهر، گلوگاه و نکا در مجلس:

اداره گمرک در بندرامیرآباد مستقر می شود

اداره گمرک در بندرامیرآباد مستقر می شود

بهشهر- نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش های مختلف برای استقرار اداره کل گمرک در بندرامیرآباد انجام شده و به زودی اداره کل گمرک در بندر امیرآباد مستقر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد شاعری پیش ازظهر سه شنبه در جمع فرمانداران سه شهرستان بهشهر، نکا و گلوگاه با هدف تعامل بیشتر بهره مندی از ظرفیت های بندرامیرآباد افزود: با استقرار اداره کل شاهد رشد مناسبی در تخلیه و بارگیری و میزان صادرات از این بندر خواهیم بود.

وی گفت: تمامی زیرساخت های لازم برای‌افزایش صادرات در بنادر شمالی کشور بویژه بندرامیرآباد وجود دارد و از همه سرمایه گذاران در این حوزه استقبال می شود.

شاعری افزود: بندر امیرآباد از ظرفیت مناسبی در بخش زمین برخوردار است و اکنون با دارا بودن ۱۰۶۰ هکتار زمین و پس کرانه و افزایش آن تا دوبرابر این ظرفیت و مشوق هایی که برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است، جایگاه بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری است و همانطور که بارها اعلام شد؛ بندر امیرآباد، با محدویت زمین روبرو نیست.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، بهره مندی از توان نیروهای بومی و بکارگیری این نیروها در بندرامیرآباد را از مسائل و دغدغه های مهم مردم این منطقه و حوزه انتخابیه اعلام کرد.

وی گفت: مردم انتظار دارند که نیروهای اداری، متخصص معمولی و خدمات و حوزه های مختلف خدماتی از نیروهای بومی باشند و همچنان که مردم از مشکلات تردد کامیون ها و مشکلات دیگر برخوردار می شوند؛ از مزایای بندر هم استفاده کنند و امیدواریم که جذب نیروی بومی در اولویت مسئولان بندر باشد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی  همچنین با بیان اینکه راه رستمکلا به حسین آباد هم از نیازهای ضروری ودر دست انجام است؛ یادآور شد: ۶ میلیارد تومان اعتبار از سوی بنادر برای این امر اختصاص یافته است تا شاهد راه اندازی این راه و توسعه بیش از پیش باشیم.

شاعری گفت: روروریلی بندرامیرآباد هم از ظرفیت های بسیار بالای این بندر است که در ۷ ماه آینده به بهره برداری می رسد و با افتتاح آن شاهد رشد تخلیه و بارگیری در این بندر خواهیم بود.

کد مطلب 4482146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha