به گزارش خبرنگار مهر، سید حمزه امینی ظهر امروز سه شنبه در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان هشترودی گفت: امروز دشمنان می خواهند با جنگ اقتصادی مردم را از نظام و انقلاب دور کنند.
وی سپس با اشاره به اینکه جنگ امروز در عرصه اقتصادی است، گفت: دشمن میخواهد با دور کردن ما از آرمانهایمان کشور را دچار فروپاشی کند ولی در ذهن پرسشگر دانشجو این سوال مطرح میشود منشا این نابسامانیهای اقتصادی در چیست؟
امینی گفت: عدالت لازمه حکومت بر فرد است و تداوم نظام جمهوری اسلامی در گرو عدالت است و اگر بدنبال صدور انقلاب به جهان هستیم این امر با برقراری عدالت اجتماعی و عزم جدی برای مبارزه با فساد محقق خواهد شد.
نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: امام حسین (ع) میفرمایند در جامعه باید اصلاحات صورت پذیرد! جامعهای که خون بهای شهداست بدون اصلاحات در تغییر سیاستها راه بجایی نخواهد برد.
وی با بیان اینکه باید اصلاحطلب واقعی باشیم نه فرصتطلب گفت: به لحاظ جناحبندیهای سیاسی خود را مستقل میدانم اما از اصلاحات واقعی دفاع میکنم و امروزه وظیفه دانشجویان و عالمان جامعه است که به دنبال چنین اصلاحاتی باشند، حقمدار و حقطلب باشند و به دنبال تطبیق دادن مسئولین با معیار حق باشند نه با اشخاص.
وی گفت: مهار تورم توسط دولت تدبیرو امید به خوبی صورت پذیرفت ولی عدهای در داخل برای اینکه مخالف دولت بودند و مخالف ارتباط با دنیا و به رسمیت شمرده شدن هویت ایرانی بودند به دولت حمله کردند تا دولت را تضعیف کنند و در این راه موفق هم شدند.
نظر شما