بهروز امیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه خوابگاه ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری تکمیل می شود، اظهار داشت: برای تکمیل و تجهیز خوابگاه مجموعه ورزشی شهدای دانشآموز طبق برآورد صورت گرفته دو میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی بیان کرد: اعتبار این پروژه طی پیگیری های انجام شده به صورت مشارکتی توسط سازمان برنامه و بودجه استان، آموزش و پرورش و ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تامین می شود.
امیدی افزود: پیمانکار جدید این پروژه تعیین شده است و تاکنون معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص داده است.
مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: با بهره برداری از این پروژه زمینه برگزاری رقابت های ورزشی کشوری در سطح استان فراهم می شود و مجموعه ورزشی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به یکی از مجهزترین و کامل ترین مجموعه های ورزشی کشور تبدیل می شود.
نظر شما