پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۵۷

رئیس جهاد دانشگاهی؛

تولید فناوری ماموریت محور باشد/آمادگی برای اجرای ۲۰ ماموریت کشوری

تولید فناوری ماموریت محور باشد/آمادگی برای اجرای ۲۰ ماموریت کشوری

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه تولید فناوری باید ماموریت محور باشد، گفت: ما حاضریم ۲۰ ماموریت را در راستای تولیدات بر عهده بگیریم تا به مرحله تولید فناوری و انتقال در کشور برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم رونمایی از ۱۰ دستاورد جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران باید اقتدار داشته باشد و تولید ما نیز باید صاحب دانش و فناوری باشد که روزآمدی خود را در صنایع مختلف حفظ کند.

وی افزود: ما در همه حوزه هایی که در دنیا و ایران ارزش اقتصادی دارند و در اولویت قرار گرفته اند توانسته ایم به دانش فنی آن دست یابیم.

طیبی با اشاره به این دستاوردها تاکید کرد: طراحی خطوط تولید منطقه حفاری، تولید تجهیزات، تولید مواد اولیه و غیره از جمله دستاوردهای محققین کشور هستند که توانسته اند در این زمینه صاحب دانش شوند تا بتوانند در بازار دنیا سهمی داشته باشند.

وی با بیان اینکه اگر به موقع به تکنولوژی بپردازیم، می توانیم به تولید انبوه نیز برسیم و با مدیریت بازار انتقال تکنولوژی داشته باشیم، گفت: ما باید بتوانیم بازار را از خریدهای خارجی مدیریت کنیم و از طرفی انتقال دانش نیز داشته باشیم تا قادر به ارائه مدلی موفق در این زمینه باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه الگوپذیری در انقلاب باید با دانش و فناوری انجام شود، گفت: هر چیزی زمانی دارد. از این رو ضروری است که به موقع اقدام به تولید فناوری کنیم.

به گفته طیبی: حمایت از توان داخل باید در حالت غیر تحریم باشد تا پیشرفتی صورت گیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی تاکید کرد: باید سازنده ایرانی با بهترین مواد به تولید بپردازد و با شرکای خارجی رقابت کند تا اگر تحریم شدیم بتوانیم با مدیریت، امکان شکوفایی را در کشور فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: معتقدیم تولید فناوری باید ماموریت محور باشد و موازی کاری وجود نداشته باشد.

طیبی افزود: چین در برابر واگذاری بخش کمی از بازارش به شرکت های خارجی صاحب فناوری شد، چرا ما نشدیم؟

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: ما حاضریم ۲۰ ماموریت را در جهاد دانشگاهی در راستای تولیدات بر عهده بگیریم تا به مرحله تولید فناوری و انتقال آن در کشور برسیم.

کد خبر 4488506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha