پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۴۳

در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ؛

شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت 15.3 درصد افزایش یافت

شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در آذر ماه 1385 به عدد 342.2 رسید که نسبت به ماه گذشته0.7 درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل 15.3 درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز آمار ایران، بخش های زیر به ترتیب بیشترین تاثیر را در افزایش ماهانه شاخص داشته اند:

در بخش "تولید فلزات اساسی " شاخص قیمت با 1/2 درصد افزایش قیمت نسبت به ماه قبل به عدد 3/460 رسید . در بخش مذکور شاخص قیمت کالای " ورق آهن گرم " با 6/10 درصد افزایش ، تاثیر قابل ملاحظه ای در افزایش شاخص کل داشته است.

در ماه یاد شده بخش " صنایع مواد غذایی و آشامیدنی " شاخص قیمت با 4/0 درصد افزایش قیمت نسبت به ماه قبل و رسیدن به عدد361 رتبه دوم تاثیر گذاری در شاخص کل را به خود اختصاص داد.

در بخش مذکور شاخص قیمت  فعالیت " تولید قند و شکر " و کالای " لوبیا چیتی " به ترتیب با افزایش 2/7 و 8/14 درصدی همراه بوده است.

در بخش " تولید محصولات فلزی فابریکی به جز ماشین  آلات " شاخص قیمت با افزایش قیمت 9/1 درصدی نسبت به ماه قبل و رسیدن به عدد 6/413 رتبه سوم تاثیر گذاری در شاخص کل را به خود اختصاص داد. در این بخش شاخص قیمت کالا " پنجره آهنی " با افزایش 7/1 درصدی مواجه بوده است.

همچنین در بخش " صنایع محصولات شیمیایی " شاخص قیمت با 1/1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل به عدد 6/307 رسید . در این بخش شاخص قیمت فعالیت " تولید دارو و مواد شیمیایی مورد استفاده در پزشکی و محصولات دارویی گیاهی " با افزایش 25/2 درصدی همراه بوده است.

در آذر ماه 1385 شاخص قیمت در بخش های " تولید محصولات از توتون و تنباکو ، سیگار " تولید ابزار پزشکی ، اپتیکی ، ابزار دقیق و انواع ساعت " ،" انتشار و چاپ و تکثیر رسانه های ضبط شده " و " تولید ماشین آلات اداری و محاسباتی " نسبت به ماه قبل بدون تغییر مانده است.

در ماه مذکور شاخص قیمت بخش " ماشین آلات و دستگاه های مولد و انتقال برق " با کاهش 7/0 درصدی به عدد 2/416 رسید. در این بخش شاخص قیمت فعالیت " تولید سیم و کابل عایق بندی شده " با کاهش 3/1 درصدی همراه بود.

همچنین در بخش " تولید وسایل نقلیه موتوری و تریلر و نیم تریلر" ، شاخص قیمت با 3/0 درصد کاهش نسبت به ماه قبل به عدد 7/189 رسید. شاخص قیمت کالا " رادیاتور اتومبیل سواری " با کاهش 4/3 درصدی مواجه بوده است.

شاخص قیمت سایر بخش ها در ماه مذکور با تغییر جزیی همراه بود.

کد خبر 450231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha