۱۷ دی ۱۳۹۷، ۱۱:۳۷

امام جمعه شادگان:

بیمارستان شادگان فاقد متخصص زنان است

بیمارستان شادگان فاقد متخصص زنان است

شادگان- امام جمعه شهرستان شادگان گفت: بیمارستان شادگان متخصص زنان و زایمان زن در بخش زایمان ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین سید مجید شرفی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بیشتر مردم این شهرستان برای حل مشکلات درمانی به دفتر امام جمعه مراجعه می کنند و گزارش‌هایی در رابطه با بخش زایمان به دست ما می رسد که در برخی مواقع زایمان توسط دکتر مرد صورت می گیرد که این امر در دین مبین اسلام قابل قبول نیست.

وی افزود: حضور دکتر مرد تنها در مواقع فشار یا مشکلات قلبی در عمل سزارین است؛ بنابراین باید متخصص زن در بخش زایمان ضروری است.

امام جمعه شادگان، کمبود پزشک متخصص را مهمترین مشکل در نظام درمانی شهرستان شادگان عنوان کرد و گفت: استقرار متخصص زن در بخش زایمان بیمارستان این شهرستان نیاز و ضروری است.

حجت الاسلام شرفی در پایان بر لزوم رصد مستمر مسئولان دانشکده علوم پزشکی آبادان از بیمارستان شادگان و تلاش برای رفع مشکلات آن تاکید کرد.

کد مطلب 4506103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha