به گزارش خبرنگار مهر، محمود حجتی صبح دوشنبه در سفر خود به گلستان که همراه با سفر ریاست جمهوری بود، با اشاره به اقدامات مناسب در حوزه آبخیزداری گلستان اظهار کرد: این پروژه ها نقش مهمی در کاهش خسارات سیل دارد.
وزیر جهاد کشاورزی همچنین به همکاری سازمان جهادکشاورزی استان گلستان در انجام اقدامات مشارکتی مثل ترسیب کربن و مدیریت جامع که توسط اداره کل متابع طبیعی و آبخیزداری گلستان انجام می شود تاکید کرد.
در ادامه این بازدید، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با اشاره به نقش پروژه های آبخیزداری در مدیریت سیلاب و کاهش خسارات وارده گفت: در حوزه اوغان گالیکش سه پروژه سازه سر شاخه گیر و سنگی و ملات در حال اجرا است.
ابوطالب قزل سفلو تصریح کرد: ۸۰ هکتار جنگل کاری، ۷۳ هکتار علوفه کاری، ۱۲۰ هکتار نهال کاری مشارکتی و ۶۰ هکتار کاشت گل محمدی به صورت مشارکتی در این حوزه انجام می شود.
وی بیان کرد: حوزه اوغان گالیکش در پایلوت دوم طرح مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و توسعه پایدار روستایی گلستان (ترسیب کربن ) را در سطح ۲۸ هزار هکتار و در ۱۸ روستا از سال ۱۳۹۶ اجرا کرده و اقدامات مشارکتی خوبی با جوامع محلی انجام شده است.


نظر شما