۱ بهمن ۱۳۹۷، ۱۰:۲۱

اولین مرکز رشد خیرساز در جنوب کشور کلنگزنی شد

اولین مرکز رشد خیرساز در جنوب کشور کلنگزنی شد

شیراز- اولین مرکز رشد واحدهای فناور درلارستان با حضور مسئولان کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پارک علم وفناوری فارس، با حضور مسئولان کشوری و استانی  کلنگ اولین مرکز رشد خیرساز در جنوب کشور به زمین زده شده است.

مدیرعامل بنیاد نیک اندیشان گفت :این مرکز در زمینی به مساحت ۹۰۰ متر مربع با زیربنای ۳۲۰۰ متر در پنج طبقه طی یک سال و نیم ساخته خواهد شد.

منصور اسماعیلی خاطرنشان کرد: این پروژه با  برآورد اولیه ۶0 میلیارد ریال و با احتساب قیمت زمین، ارزش آن حدود ۱۵0 میلیارد ریال خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه این پروژه  حاصل همکاری مشترک سازمان های استانی، شهرستان و خیرین است،  گفت: مرکز رشد واحد فناوردر زمینی که   سال ها قبل توسط مرحوم حاج حبیب کامجو، واقف به مرحوم آیت الله سیدمجتبی موسوی لاری اهدا شده ،ساخته می شود.

نمایندهٔ  دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه  اتکای بودجه کشور به نفت بسیار کم شده، افزود: همه ما بجای نفت باید به ذهن خلاق جوانان خود اتکا کنیم که ثروت واقعی ما هستند.

 جمشید جعفرپور با ابراز خوشحالی از اینکه این مرکز با آموزش و پرورش پیوند خورده، اظهار کرد: این امر می تواند در راهبری آنها به سمت توسعه فناوری سهیم باشد.

کد مطلب 4519154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha