۴ اسفند ۱۳۸۵، ۱۳:۲۰

کارشناس روانشناسی کودک و اختلالات یادگیری:

8 درصد دانش آموزان دبستانی دچار اختلال یادگیری هستند / استان تهران فقط 6 مرکز رفع اختلال یادگیری دارد

8 درصد دانش آموزان دبستانی دچار اختلال یادگیری هستند / استان تهران فقط 6 مرکز رفع اختلال یادگیری دارد

مراکز رفع اختلال یادگیری موجود پاسخگوی نیازهای استان تهران نیست و تنها در کرج و تهران ، 6 مرکز فعال است.

مهناز یاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اختلالات یادگیری از جمله مواردی است که در صورت شناسایی به موقع به بهترین شکل قابل درمان است و در صورت بی توجهی ، در بزرگسالی تبدیل به معضل می شود.

کارشناس روانشناسی کودک و اختلالات یادگیری افزود: این قبیل اختلالات در اغلب مواقع ناشی از آسیبهای ذهنی حین تولد ، برخی عوامل ژنتیکی و سوء تغذیه بوده و در مقطع ابتدایی به خوبی قابل شناسایی است.

یاری خاطرنشان کرد: 6 مرکز موجود در استان تهران تنها 35 مربی دارند در حالی که باید به ازای هر 7500 دانش آموز یک مرکز رفع اختلال یادگیری در کشور وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: اختلالات یادگیری از جمله موارد قابل درمان در سنین پایین هستند و بیش از 85 درصد این اختلالات در مقطع ابتدایی قابل درمان هستند.

یاری تاکید کرد: این مشکل در صورت شناسایی در مقطع ابتدایی که کار ساده ای نیز هست حداکثر ظرف 20 ماه قابل درمان است و پس از آن فرد در این زمینه مشکلی نخواهد داشت.

به گفته کارشناس روانشناسی کودک و اختلالات یادگیری ، بر اساس آمار موجود 8 درصد دانش آموزان مقطع ابتدایی کشور دچار اختلال یادگیری هستند.

کد خبر 452037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha