پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ بهمن ۱۳۹۷، ۸:۱۰

مسئول بسیج سازندگی استان قزوین:

۳۵۰ پروژه توسط بسیج سازندگی استان قزوین اجرا شده است

۳۵۰ پروژه توسط بسیج سازندگی استان قزوین اجرا شده است

قزوین- مسئول بسیج سازندگی استان قزوین گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و عمران مناطق محروم با اختصاص ۹۰ میلیارد ریال اعتبار بیش از ۳۵۰ پروژه کوچک و بزرگ توسط بسیجیان اجرا شده است.

حمیدرضا اله بداشتی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح برخی کارهای مهم انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: تمام تلاش بسیج سازندگی و نیروهای ارزشی و سپاه این است که خدمتگزار مردم و در کنار مردم باشند.

الله بداشتی تصریح کرد: بسیج سازندگی از نیمه دوم سال اقدامات موثری را در راستای عمران و آبادانی مناطق محروم در دستور کار قرار داده و تلاش می کند محرومیت ها کاهش یابد.

مشاور استاندار قزوین در امور سازندگی گفت: رویکرد ما تحقق اقتصاد مقاومتی با ایجاد مشاغل کوچک و بزرگ است که در این راستا با همکاری کمیته امداد امام خمینی، استانداری، مدیریت و برنامه ریزی و دفتر امور روستایی حدود ۱۵ میلیارد تومان وام قرض الحسنه و بخشی با سودهای ۸ درصدی با کمک بانک های عامل حدود ۳۵۰ طرح عمرانی در روستاها اجرا شده است.

وی بیان کرد: اعتبارات داده شده به اشتغال پایدار منجر می شود و با این تسهیلات و کمک ها فرصت شغلی برای ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و یک هزار نفر به صورت غیرمستقیم فراهم شده است.

الله بداشتی یادآورشد: ۶۰ نفر از تسهیلات کلان بسیج سازندگی در بخش اشتغال استفاده کردند که در راستای ایجاد اشتغال تعامل خوبی با جهاد کشاورزی و زیربخش های آن ایجاد شده که فقط دادن وام هدف نیست بلکه توانمند کردن افراد و آموزش انها و استفاده از ظرفیت های خوب منطقه برای ایجاد اشتغال پایدار هدف گذاری شده است.

وی اظهارداشت: هرچند این اعتبارات کافی نیست و باید توان و تلاش خود را بیشتر کنیم تا جمعیت بیشتری تحت پوشش قرار گیرند.

الله بداشتی اظهارداشت: پروزه ها اثر بخش هستند و در مناطق محروم اجرا می شوند و اکثر آنها زیربنایی و زیرساختی است و در چند سال گذشته ۳۵۰ پروژه کوچک و بزرگ با اعتباراتی بالغ بر ۳ میلیارد تومان آورده سپاه، سه میلیارد تومان کمک استانداری، سه میلیارد تومان از منابع بانکی که این طرح ها تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اضافه کرد: اغلب این طرح ها نیازهای منطقه مانند مسجد، راه روستایی، غسالخانه، آبرسانی، مرمت امامزادگان و کمک به امور فرهنگی است که با مشارکت سپاه و استانداری و سایر دستگاههای اجرایی استان عملیاتی شده است.

اله بداشتی از همکاری جهاد کشاورزی، کمیته امداد، بهزیستی، جهاد دانشگاهی، دانشگاهها و ادارات خدمات رسان آب منطقیه ای، آب و فاضلاب شهری و روستایی، شرکت توزیع نیروی برق، گاز در اجرای این طرح ها تشکر و قدردانی کرد.

مسئول بسیج سازندگی استان قزوین یادآورشد: تلاش می کنیم تا اعتماد مردم به نهادهای انقلابی جلب شود و همه بدانند ما در خدمت مردم هستیم و تلاش می کنیم کمک به مناطق محروم با سرعت بیشتری انجام شود.

کد خبر 4522257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha