۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۴۳

فرمانده نیروی انتظامی بناب خبر داد:

کشف بیش از ۸ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان بناب

کشف بیش از ۸ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان بناب

بناب - فرمانده نیروی انتظامی بناب از کشف بیش از ۸ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در شهرستان بناب خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سهراب شفقی ظهر امروز جمعه در گفتگویی با خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: در راستای تداوم اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاک سازی نقاط آلوده شهری و روستایی و همچنین کنترل محورهای مواصلاتی، در پی کسب خبری مبنی بر اینکه یک نفر در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت می کند، شناسایی و دستگیری این فرد در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر و یگان امداد شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران ویژه مبارزه با مواد مخدر شهرستان در تحقیقات اولیه متهم را شناسایی و وی را دستگیر کردند که در بازرسی از خودرو این قاچاقچی مقدار ۸ کیلو و ۹۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.

این افسر انتظامی با بیان اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

گفتنی است، شهرستان ۱۴۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری جنوب استان آذربایجان شرقی واقع شده و به علت قرار گرفتن آن در مرکز مسیر مواصلاتی چندین استان غربی کشور یکی از شاهراه های قاچاق مواد مخدر و انواع کالاهای قاچاق محسوب می شود.

کد خبر 4523193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha