پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۰۱

برای نخستین صورت می گیرد

شیراز میزبان مجامع کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه ای

شیراز میزبان مجامع کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه ای

شیراز-مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور از برگزاری اولین نشست مدیریتی مجامع کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی حرفه ای کشور در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ،عدالت نعمتی سه شنبه در یک نشست خبری  با بیان اینکه اولین نشست مدیریتی دبیران مجامع کانون های فرهنگی هنری  با حضور کانون های حلال  احمر و قرآن و عترت در شیراز برگزار شد، گفت: در این نشست  ۳۲۰ نفر شامل ۵۵ نفر کارشناس ، ۱۳۱ نفر از  دبیران کانون های حلال احمر و ۱۲۹ نفر از  دبیران کانون های قرآن و عترت  حضور داشتند.

 نعمتی هدف این برگزاری این نشست را هدایت و جهت دهی کانون های فرهنگی و هنری به سمت فعالیت های تخصصی، تقویت فعالیت های گروهی و انسجام فعالیت ها ،آینده پژوهی ،برنامه ریزی و کار تشکیلاتی ،شیوه های جذب و ارتباط موثر برای مدیریت های کوچک عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه  در کل کشور ۴۸۲ کانون فعالیت فرهنگی وجود دارد، گفت: این کانون ها  در چهار زمینه دینی و مذهبی ،ادبی ، اجتماعی و فرهنگ و اندیشه فعالیت می کنند  

نعمتی با بیان اینکه ۴۴۴ اتر از کل کشور برای دبیرخانه جشواره رویش ارسال شده است، عنوان کرد: در اختتامیه این نشست از ۱۳ نفر برگزیده جنشواره رویش تقدیر  می شود.

وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی محیطی برای تمرین و ممارست مسئولیت پذیری دانشجویان است تا به عنوان سفیران جوان کانون‌های دانشجویی و جامعه باشند افزود: زمانی به اهداف می‌رسیم که شرایط برای مسئولیت اجتماعی دانشجویان فراهم شود.

 مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی پیوندی بین دانشجو و جامعه و گسترده‌ترین فعالیت‌هایی است که دانشجویان در دانشگاه‌ها انجام می‌دهند، خاطرنشان کرد: دانشجویان برای اینکه بتوانند سکان دار امور مدیریتی در سازمان‌ها باشند نیازمند آموزش در دانشگاه‌ها هستند که در حال حاضر نیز این مهم مورد توجه قرار گرفته است.

نعمتی تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی محیطی برای تمرین و ممارست مسئولیت‌پذیری دانشجویان است تا به عنوان سفیران جوان کانون‌های دانشجویی و جامعه باشند، و معتقدیم باید بیش از پیش در این زمینه برنامه‌ریزی و تلاش کرد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود  گفت: سرانه فرهنگی دانشجویان دانشگاه فنی حرفه ای براساس برآورد دفتر بودجه یک چهارم سایر دانشگاه است که این مبلغ بسیار ناچیز است و هیچوقت کفاف فعالیت های فرهنگی را نمی دهد

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فارس در این کنفرانس خبری با اشاره به وجود ۱۷۳ دانشکده فنی و حرفه ایی با جمعیت دانشجویی ۲۰۰ هزار نفری  گفت: دانشگاه فنی‌وحرفه ای استان فارس دارای ۱۳ دانشکده در ۱۱ شهر استان فارس است که در آن ۱۳ هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند.

محمد جامعی با اشاره به اینکه دانشکده فنی و حرفه ایی از سال ۴۱ در ۵ کلانشهر شیراز ،تهران ،اصفهان ،تبریز،مشهد  افزود : از تعداد ۱۳ دانشکده فنی و حرفه ایی ۳ دانشکده در شیراز و مابقی در شهرستان ها است.

جامعی  با بیان اینکه این دانشکده دانشگاهی از نسل است ،از جمله اهداف این دانشکده را کارآفرینی ،تربیت نیروهای مختصص بازار کار عنوان کرد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: در این دانشگاه ۴۳ کانون فرهنگی و ۲۰ تشکل سیاسی فعال هستند که  برای توانمندسازی آنان نیازمند برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت هستیم.

جامعی با اشاره به اینکه اهمیت فعالیت و برگزاری رویدادهای فرهنگی بر کسی پوشیده نیست، اظهار داشت: در این زمینه  دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای استان فارس نیز تلاش دارد قدم‌های مهم و موثری در آموزش و تربیت نیروهای فرهنگی دانشجو بردارد.

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فارس با بیان اینکه یکی از انتظارات دانشگاه از تشکلهای دانشجویی، توجه به اخلاق‌مداری است،بیان کرد : معتقدیم باید به سمتی برویم که کار گروهی و تیمی‌کردن جزء لاینفک کارمان شده و با مشارکت و همدلی امور را پیش ببریم.

جامعی افزود: کانون های فرهنگی و دانشجویی نیز باید روحیه ایثار و از خودگذشتگی که انقلاب بر مبنای آن شکل گرفت را مورد توجه قرار داده  و همچنین ارتقاء مهارت‌های اجتماعی نیز از مواردی است که باید به آن توجه و اهتمام ویژه داشته باشند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در ادامه  با بیان اینکه  نسل جوان نیازمند ارتقاء مهارت‌های اجتماعی است، افزود: باید به گونه‌ای در مراکز علمی برنامه‌ریزی شود که زمانی که دانشجو وارد بازار کار می‌شود، بتواند ارتباط خوبی با مدیران و همکارانش برقرار کند و اگر در این زمینه ضعیف عمل کرده و نتواند ارتباط برقرار کند، بدون شک نمی‌تواند به اهداف شغلی و اجتماعی خود دست پیدا کند.

کد خبر 4534444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha