پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۵۸

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کرمان:

۸۵۰ روستای استان کرمان فاقد آب آشامیدنی سالم هستند

۸۵۰ روستای استان کرمان فاقد آب آشامیدنی سالم هستند

کرمان - مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کرمان از محروم بودن ۸۵۰ روستای این استان از نعمت آب آشامیدنی سالم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رشیدی نژاد ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح پروژه های آبرسانی جنوب استان کرمان با حضور وزیر نیرو گفت: از جمعیت یک میلیون نفری روستایی استان کرمان حدود ۴۸۰ نفر در جنوب حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه ۶۲ درصد جمعیت جنوب استان کرمان در روستاها ساکن هستند که اعتبار ویژه برای آبرسانی به آنها نیاز است، افزود: در این منطقه ۳۹۰ روستا فاقد آب آشامیدنی هستند و ۱۷۷ مجتمع نیمه تمام در جنوب استان کرمان وجود دارد.

وی افزود: برای سال ۹۷ حدود ۹۰ میلیارد تومان اعتبار آبرسانی شهرهای جنوب استان کرمان است و ۱۲۱ پروژه فعال در روستاهای جنوب به طور همزمان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاصلاب روستایی استان کرمان ادامه داد: ۱۷۴ روستا در دهه فجر به بهره برداری رسیده است.

وی با اشاره به آبرسانی به ۴۵ روستای جنوب استان کرمان افزود: برای این ۴۵ روستا حدود ۳۱۵ کیلومتر لوله کشی و چهار هزار مکعب مخزن ساخته و هشت حلقه چاه حفر شده است.

مدیر اب و فاضلاب روستایی گفت: برای آغاز عملیات اجرایی در هشت مجتمع با اعتبار ۲۱۰ میلیارد ریال؛ ۱۷۵ کیلومتر لوله کشی و ۱۲مخزن ساخته و هشت حلقه چاه تجهیز شد.

وی ادامه داد: پروژه های آبرسانی ۵۶ روستا تا هفته دولت تکمیل و به بهره برداری می رسد که ۳۲ روستا متعلق به رودبارجنوب است.

مدیرعامل شرکت آب و فاصلاب روستایی استان کرمان گفت: در استان کرمان ۸۵۰ روستا فاقد آب آشامیدنی سالم هستند.

با حضور وزیر نیرو، استاندار کرمان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی پروژه آبرسانی به شهر جبالبارز با اعتبار ۲۲۰ میلیارد ریال و آبرسانی به ۴۵ روستای جنوب استان با ۱۵۵ میلیارد ریال اعتبار افتتاح و کلنگ عملیات اجرایی هشت مجتمع آبرسانی روستایی با اعتبار ۲۱۰ میلیارد ریال در عنبرآباد بر زمین زده شد.

کد خبر 4548791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha