پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۳۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

تأمین سلامتی و ایمنی مسافران در اصفهان اهمیت زیادی دارد

تأمین سلامتی و ایمنی مسافران در اصفهان اهمیت زیادی دارد

اصفهان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تأمین سلامتی و ایمنی مسافران در اصفهان از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار مهر، طاهره چنگیز ظهر سه شنبه در آئین افتتاح رسمی طرح بسیج سلامت نوروزی اظهار داشت: استان اصفهان همواره یک استان مهمانپذیر است، بر این اساس تأمین سلامتی و امنیت مسافران برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و تمام تلاش ما بر این است که یک سفر همراه با امنیت غذایی و محیط بهداشتی سالمی را برای مسافران به اصفهان تامین کنیم.

وی از بازرسین بهداشت محیط خواست که همچون سالهای گذشته با برخوردی خوش و خلق مهربان و در عین حال با جدیت و سرعت و دقت و وجدان کاری کار نظارت را در ایام نوروز دنبال کنند، ادامه داد: امیدواریم بازرسین حرمت لباس و آرم دانشگاه را مثل همیشه نگهدارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی از ۲۰ اسفندماه امسال تا ۲۰ فروردین سال آینده با ۹۰ اکیپ نظارتی به اجرا درآمد.

وی بیان داشت: این طرح یکی از مجموعه فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

چنگیز اضافه کرد: در قالب این طرح ۳۰ اکیپ ثابت نظارتی و ۶۰ اکیپ دونفره سیار بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان‌ها و مراکز بین راهی نظارت دارند.

وی با اعلام اینکه با متخلفین برخورد جدی صورت می‌گیرد، ادامه داد: از شهروندان که خود جزو بازرسین هستند می‌خواهیم که در صورت مشاهده هر گونه تخلف با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.

کد خبر 4566577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha